Friday, April 11, 2014

Rezki Hari Jumaat

Salam Jumaat sahabat2 alam maya semua, dah sarapan? hari ni betul2 'rezki harimau'. Aku memang bawak bekal (ada lebih lauk malam tadi je), tapi datang2 keje ada orang 'buat amal jariah'. Ada sebungkus nasi lemak dan sebungkus laksam atas meja. Mana nak sumbat tu? rezki orang lain lah kot, tapi laksam aku punya, simpan untuk lunch nanti, hihi

laksam dan laksa ada beza?
cuba bgtau apa bezanya kalau korang terer 

~*~*~*~*~*~*~*~

Okey, ni nak share sikit
sesapa yang berminat dengan kain ela cotton 
(asik2 cite pasal cotton je, nanti nak tukar nama 'kak cotton' lah)

ni Pre- Order ye
sapa berminat boleh sms/wsap kat no ni
016-6116459

RM85
(4 meter, bidang 45')
nak tambah meter pun boleh, 1 meter tambah rm19

*stok sampai next week*



ini rupanya bila dah jadi baju
dah jumpa yang berkenan ke?




okey, selamat cuci mata
dan 
selamat berhujung minggu

(^,^)


4 comments:

  1. Alhamdulillah....seronoknyaa dapat rezeki rimau. Laksa kalau pada saya ialah yang style utara. Tak ada santan dan laksanya ialah mee beras. Kalau laksam memang saya expert. Tepung beras kukus, gulung dan hiris. Makan dengan kuah ikan yang bersantan. Ada sambal cili hidup mentah nak bagi kick. Oh, saya memang prefer laksam dari laksa sebenarnya. Hehehehhe...

    ReplyDelete
  2. wow..cantik!!!cheery suka laksam ..bak cikit..hihi

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki, sedapnya laksam
    cantik2 bju tu :)

    ReplyDelete
  4. Laksam kuah lemak, laksa is laksa la... hehe terror tak.

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)