Wednesday, June 4, 2014

Lagu Korea Jiwang Karat

tah ape angin puting beliung melanda
sejak sehari dua ni suka sangat layan lagu korea jiwang
sepatah haram tak paham, tajuk lagu pun tak tahu
tapi sampai meleleh air mata
ko pehal Irfa? 

tajuk lagu pun aku tak tahu
tapi aku search kat you tube
THE HEIRS OST
THE WINTER THE WIND BLOWS OST
BREAD LOVE AND DREAMS OST

meh cuci mata dengan watak-watak penting dalam 3 drama korea yang aku suka tu

Kim Tan aka Lee Min Ho


Young Do aka Kim Woo Bin

Oh Soo aka Jo In Sung

Kim Tak Goo aka Yoon Shi Yoon
tapi dalam ramai2 hensem boy korea tu
tetap LeeMinHoo yang ni jadi pujaan hati 
*tang rambut dah ada sikit korea kot*
# nah baldi, tadah muntah korang, hihi
# mati lah puji anak sendiri hensem
# kalau bukan mak dia yang puji, sapa lagi, ye dak?
# berangan nak pakai spek, ini gambar masa aku wat spek beberapa bulan lepas


#sambil dengar lagu, berangan back packers sorang2 jalan2 ke Korea
# mimpi je mampu setakat ini
# bila ada sesuatu yang buat aku sedih, rasa nak gi jauh-jauh


close your eyes, close your ears
i feel the love



20 comments:

  1. dlm henpon akk penuh lagu korea je, kebanyakannya ost... hhee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. MSREDCHEESECAKE..
      mcm mana nak download masuk dlm hp?
      saya tak rerti, tlg ajar kan boleh

      Delete
  2. ost citer citer tu mmg best..mrs sampai skrg layan, pastu sedih sensorang hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MRS SMILE..
      dah sedih, dengar lak lagu sedih
      mmg double sedih lah jawabnya
      saja cari pasal, huhu

      Delete
  3. Young Do mmg comel pong..
    "Love is the moment...the day, the moment you came"
    "Love is the moment..the day, the moment you left"

    ReplyDelete
    Replies
    1. CV..
      angin je kakak bila umie kata Young Do lagi ensem dari Kim Tan
      hahaha

      Delete
  4. dulu masa anak dara fai memang sukaaaa sangat layan citer korea.. sejak dah kahwin ni memang tak pernah tengok sbb hubby tak minat. hehe... anak akak tu memang ade iras2 pelakon korea la kak.. betul ni tak tipu

    ReplyDelete
    Replies
    1. FAI..
      dulu layan telenove;a
      pastu sinetron
      sekarang drama korea
      sib baik ahli dalam rumah dah tahu timing umie nak tgk citer, sume pandai2 buat xtvt sendiri
      hihi

      Delete
  5. Replies
    1. SITIEZAHIM.
      emm gelak apa tu ye?
      muskil tau

      Delete
  6. si abam tu ada iras2 mamat koya lah..kalau lah dia sebaya JM...dh lama kena ngorat heheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM..
      emm tang mana yang kpop sgt tu ye?
      rambut dan mata sepet tu kot, hahaha

      Delete
  7. ada hantar email ek? tak de pun dapat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. MSREDCHEESECAKE..
      oh tak dapat ke?
      takpelah, nak tanya cara download ost korea kat hp je, huhu

      Delete
  8. Ada ye lagu..asek tengok cerita tak ingat pulak ada lagu..ruby ring pun best dik..392

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK ERNA..
      jarang bukak channel 392
      selalu otomatik tekan 393 je
      takpun channel 728 (senaman) sambil tgk org senam, kita syok riba pinggan, huhu

      Delete
  9. Tul..tul.. si abam ada iras-iras hero2 korea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SWEETIE..
      jgn cakap depan dia,kang terperasan, kikiki

      Delete
  10. anak irfa ni seiras irfa...dh besar ya...artis2 korea ni mcm anak patung ya...comel2

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK PARIDAH..
      ha'ah, muka pelakon korea nampak sama je
      mungkin doctor plastic surgery yang sama
      sbb muka asal biasa2 je

      Delete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)