Wednesday, June 4, 2014

Lagu Korea Jiwang Karat

tah ape angin puting beliung melanda
sejak sehari dua ni suka sangat layan lagu korea jiwang
sepatah haram tak paham, tajuk lagu pun tak tahu
tapi sampai meleleh air mata
ko pehal Irfa? 

tajuk lagu pun aku tak tahu
tapi aku search kat you tube
THE HEIRS OST
THE WINTER THE WIND BLOWS OST
BREAD LOVE AND DREAMS OST

meh cuci mata dengan watak-watak penting dalam 3 drama korea yang aku suka tu

Kim Tan aka Lee Min Ho


Young Do aka Kim Woo Bin

Oh Soo aka Jo In Sung

Kim Tak Goo aka Yoon Shi Yoon
tapi dalam ramai2 hensem boy korea tu
tetap LeeMinHoo yang ni jadi pujaan hati 
*tang rambut dah ada sikit korea kot*
# nah baldi, tadah muntah korang, hihi
# mati lah puji anak sendiri hensem
# kalau bukan mak dia yang puji, sapa lagi, ye dak?
# berangan nak pakai spek, ini gambar masa aku wat spek beberapa bulan lepas


#sambil dengar lagu, berangan back packers sorang2 jalan2 ke Korea
# mimpi je mampu setakat ini
# bila ada sesuatu yang buat aku sedih, rasa nak gi jauh-jauh


close your eyes, close your ears
i feel the love



20 comments:

msredcheesecake said...

dlm henpon akk penuh lagu korea je, kebanyakannya ost... hhee...

mrs.smile said...

ost citer citer tu mmg best..mrs sampai skrg layan, pastu sedih sensorang hehehe

:: Cik Viva :: said...

Young Do mmg comel pong..
"Love is the moment...the day, the moment you came"
"Love is the moment..the day, the moment you left"

Fai CeritaCinta said...

dulu masa anak dara fai memang sukaaaa sangat layan citer korea.. sejak dah kahwin ni memang tak pernah tengok sbb hubby tak minat. hehe... anak akak tu memang ade iras2 pelakon korea la kak.. betul ni tak tipu

sitiezahim said...

hahahahahah kak irfa :P

Jari Manis said...

si abam tu ada iras2 mamat koya lah..kalau lah dia sebaya JM...dh lama kena ngorat heheeh

msredcheesecake said...

ada hantar email ek? tak de pun dapat...

Acik Erna said...

Ada ye lagu..asek tengok cerita tak ingat pulak ada lagu..ruby ring pun best dik..392

Sweetie said...

Tul..tul.. si abam ada iras-iras hero2 korea...

paridah said...

anak irfa ni seiras irfa...dh besar ya...artis2 korea ni mcm anak patung ya...comel2

Irfa said...

MSREDCHEESECAKE..
mcm mana nak download masuk dlm hp?
saya tak rerti, tlg ajar kan boleh

Irfa said...

MRS SMILE..
dah sedih, dengar lak lagu sedih
mmg double sedih lah jawabnya
saja cari pasal, huhu

Irfa said...

CV..
angin je kakak bila umie kata Young Do lagi ensem dari Kim Tan
hahaha

Irfa said...

FAI..
dulu layan telenove;a
pastu sinetron
sekarang drama korea
sib baik ahli dalam rumah dah tahu timing umie nak tgk citer, sume pandai2 buat xtvt sendiri
hihi

Irfa said...

SITIEZAHIM.
emm gelak apa tu ye?
muskil tau

Irfa said...

JM..
emm tang mana yang kpop sgt tu ye?
rambut dan mata sepet tu kot, hahaha

Irfa said...

MSREDCHEESECAKE..
oh tak dapat ke?
takpelah, nak tanya cara download ost korea kat hp je, huhu

Irfa said...

KAK ERNA..
jarang bukak channel 392
selalu otomatik tekan 393 je
takpun channel 728 (senaman) sambil tgk org senam, kita syok riba pinggan, huhu

Irfa said...

SWEETIE..
jgn cakap depan dia,kang terperasan, kikiki

Irfa said...

KAK PARIDAH..
ha'ah, muka pelakon korea nampak sama je
mungkin doctor plastic surgery yang sama
sbb muka asal biasa2 je