Thursday, June 26, 2014

Pstttttttttt dan Selamat Berpuasa

awak ..
kita sibuk sikit tau
kita tahu awak-awak semua rindu kita
kita pun rindu awak-awak semua jugak
# sila tahan muntah hingga perenggan akhir, hihi

banyak kita nak citer
citer tentang kali pertama berniaga di bazaar pada 21&22 Jun lepas
citer tentang kakak berjualan di hari kantin sekolah pada semalam  
pastu lagi apa ye?
emm banyak lah lagi nak citer

tapi kita bzzzzzzz sangat
minggu depan lah kita citer ye
sebab esok kita cuti
itu pun ada citer jugak, nanti kita citer
minggu depan kita apdet 2x sehari
kita janji 
*meh silang jari kelingking*

ops, sebelum tu nak ucapkan 
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN 
DAN
SELAMAT BERPUASA ye
* maaf kalau ada salah tutur kata selama kita membebel kat blog ni*

* kurma dan puasa tak dapat dipisahkan
tengok kurma, ingat puasa*

meh nak bisik kat telinga
'Yusuf Taiyoob'
 okey awak-awak semua
jumpa lagi
Insha Allah


20 comments:

Nastyna said...

yusofffff taiyob (bisik seksi) muehehehe. kat sini pun depa dah start edar jadual iftar semua... ohmaigaddd tak tau la canner rasanya I nak kena puasa almost 20jam kat sini huhuhu.

Irfa said...

Mummy JJ..
20 jam?
lama betul, 4 jam jelah free utk makan ye
selamat bertabah ye ;)

Ratu Hatiku said...

Wahhh dpt kurma lah.. Selamat menyambut Ramadhan.. :)

ZazaMyMoon said...

Suka kurma yuta ni dari yg lain2.. sedapppp

sitiezahim said...

Selamat menyambut ramadhan kak irfa

IndaMarya said...

tk lama dah nak posa...

zino said...

selamat berpuasa....nak kena cari stok kurma juga ni

Jari Manis said...

Selamat berpuasa :-)

Jari Manis said...

Selamat berpuasa jugak :-)

Shamsiah Abdul Rahman said...

Marhaban Ramadhan Kareem..
Selamat berpuasa buat Irfa & keluarga..

Jari Manis said...

Selamat berpuasa jugak :-)

paridah said...

selamat menyambut ramadan irfa n famili.

HUD AIKARA said...

tanda-tanda kecil ramadhan: akan muncul gadis berbisik...yusuf taiyoobbbb...hik hik hik

faraherda.razalan said...

Salam puasa awakkkk!

MOKCIK AZWA said...

Salam Ramadan Al Mubarak juga ya Irfa..

Khairul Abdullah said...

Salam Ramadahan dan Selamat Berpuasa buat Irfa sekeluarga. Dah 4 tahun yusuf taiyoobbb tak bisik kat telinga saya :)

mrs.smile said...

Awak...takpe kiter tunggu citer awak...sambil angkat tangan janji
awak, selamat berpuasa dari kiter :)

oren said...

Selamat Berpuasa Irfa n family :)

:: Cik Viva :: said...

selamat berpuasa..err kita nak tumpang berbuka boleh?? huhu

Sal Bee Yah said...

Salam Ramadan...