Wednesday, July 9, 2014

Pesanan Dari PosLaju

SALAM RAMADHAN ke 11
kejap je dah hari ke 11 kan?
alhamdulillah, berat aku mantain tak kurang seinci pun wpun dah seminggu lebih puasa
* sobs sobs sobs*
ingat!
niat posa untuk ibadat, bukan sebab nak kurus bila raya nanti
* ayat pujuk hati*

aduhai bz sungguh sekarang
nak hapdet blog pun tak tenang jiwa tau
tengah mengarang ayat baekkkkkk punya
tit tit bunyi mesej di whatapps
tanya inner, tanya shawl, tanya nasi arab
kenalah layan sebab itu semua $$ 
*bak kata si Hajar 'umie suka duit ye?' huhu

tapi ni nak share info sikit
sesapa nak ngepos-ngepos barang
bagi penjual dan juga pembeli barang online
yang nak kirim kuih raya ke, dodol ke kat sedara mara di seberang laut
sila ambil perhatian dengan pesan ikhlas dari PosLaju nih

sebarang pengeposan harus di buat sebelum 22 Julai
takut nanti lewat dari tu, lepas rasa baru dapat barangnya ye



lepas entri NI
tak sangka ada silent reader wsap untuk try nasi arab Al Bayt
buat masa sekarang, stokis pun dah out of stock
Insha Allah esok aku restok 100 kotak
kalau berminat sila order sekarang ye



gambar ihsan dari customer yang dah try 



selamat berbuka bila sampai waktunya ye
jangan pulak korang berbuka waktu ni, hahaha

(^_^)


5 comments:

  1. dulu-dulu pejabat pos busy orang hantar kad raya. sekarang ni busy hantar bungkusan peniaga online plak..hehe

    ReplyDelete
  2. uuuuu.. damia pun tanya aku soalan yg sama.. hihihi..

    ReplyDelete
  3. wahh sodapnyer wak tenok nasi arab tuuu., ehHHHeee

    ReplyDelete
  4. semalam baru makan nasi arab, tp cik abang beli siap punya....hehe

    ReplyDelete
  5. Samala sgn lya.. inci x bkurang.. makin k depan rsanya.. kuat sgt minum air. Dahaga..

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)