Wednesday, August 13, 2014

Raya Kami: BBQ dan Ogos Besday Girls

Eh! ada lagilah citer raya # bajet cam ada lagi yang nak tahu kisah raya kami.

Aku dah lupa kisah hari raya keberapa, kami ada buat BBQ anak beranak. Masa tengah perap ayam, baru teringat ada 3 orang yang besday nya bulan Ogos. terus laju2 cari kek untuk melengkapkan majlis kecik kami. Orang2nya ialah myprinces Kakak Aina, mylovely adik CV dan anak buah, IrisQistina

Menu bbq malam itu ialah ayam sotong udang itik kerbau, m layan sekeping dua gambar di hari kejadian

kek untuk besday girl ber3
konsep jimat cermat katanya
1 kek, 3 nama
Princess Iris Qistina Aina 9/8
Princess Aina 11/8
Mak Buah Princess 17/8


kazen2 tengah membakar ayam

adik2 lelakiku juga menyumbang tenaga

Puan Besar takyah buat keje sangat, cukuplah jadi penyambut tetamu je, haha
# muntah adik2 aku baca nih
( bergambar bersama the only makcik (adikmak), belakang tu my lovely nenek yang kupanggil 'mok') 

watammat kisah raya
# fuh, lap peluh menitik, penatnya mengarang karangan 150patah perkataan
# CikViva, sila tebus hadiah besday anda ye 
(percutian bermalam dirumah 'kita' dan hidangan Nasi Arab Mandy Kambing) 



4 comments:

  1. wahh.. bestnya.. senang sekali sambut besday sekali gus ye..

    kali pertama singgah dan follow sini, salam kenal dari mama niza :)

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  2. Kan..! Nape ye..lpas raya mmg buat bbq...sma ler kita...best2...

    ReplyDelete
  3. bulan 10 birthday aku.. saje bagitau.. hahaha..

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)