Tuesday, December 23, 2014

Banjir di Pantai Timur, Doakan Mereka


Sejak semalam, nak buat apa pun tak senang
hati duk teringat family dan sedara mara di kampung
henpon hampir panas dengan mesej yang masuk tentang info banjir di Pantai Timur
paling aktif adalah grup sekolah
*ramai kengkawan yang duk kampung duk update info terbaru kampung diorang* 
Phone Gallery dah sarat dengan gambar yang di share
sampai tak larat nak delete satu persatu

ada yang mengadu risau tak dapat berhubung dengan family
kata mak 'line tepon dah tak dapat'
letrik dah putus di sesetengah kawasan
takde letrik, macam mana nak charge henpon kan?
setakat ni kami berhubung dengan mak melalui whatapps je
sib baik boleh berhubung lagi

manalah anak2 tak risau
yang kat kampung ramai warga tua je
kami ni pun risau, cuma harapkan sedara mara tolong tengokkan   

ni antara gambar2 terkini banjir di Kuala Krai, Kelantan



7 comments:

Daddy Ziyyad said...

katanya banjir kali ini teruk di Kelantan...

Puan Wawa said...

Allah, semoga semuanya selamat irfa...

Fatin Mraz said...

semoga banjir cepat reda..

Aziela said...

Kita mohonlah sama2 agar mereka semua dilindungi Allah

paridah said...

AMAT MERISAUKAN YA IRFA APALAGI PBLA TENGOK PIC BNJIR YG DIPOST BGTU TERUK SEKALI...MOGA SAUDARA2 KITA SELAMAT N TABAH HDPI UJIANNYA...

mamabeauty said...

semoga dipermudahkan segalanya.. tengok ada yang sampai bumbung umah..

Diana Din said...

semoga dipermudahkan..semoga tabah menhadapi masalah banjir saban tahun..