Thursday, April 2, 2015

Pembelian Pertama Dengan GST

Moga hari yang diberkati untuk kita semua
sebagai kenang-kenangan, nak post 1 pasal GST
ni last, aku janji, haha
* mood nak jugak tayang, mana tahan asik tengok korang je post resit gst, haha* 

ini resit pembelian secara tak sengaja sempena hari pertama GST di lancarkan semalam




dari pagi sampai balik keje, aku mengelak dari membuat pembelian
tapi balik keje gi ambik stok Nasi Arab Al Bayt, kakak bagitau pencuci muka dah habis
*alhamdulillah, masih lagi harga lama
tapi dengar citer, poslaju naik harga, tapi takpelah.. aku masih boleh cover kos gst pos tu*

jadinya, ke kedai jugalah kami semalam
nanti resit ni boleh frame tampal kat dinding, haha

eh! sebenarnya aku nak citer pasal GST @ NASI ARAB ALBAYT nih?
mana2 pun boleh

nak order Nasi Arab dipersilakan
semua rempah masih available ye

Testimoni DISINI

masih harga lama RM15 / sekotak
postage 1 kotak ( SM RM6 / SS 9)
WA 016-6116459




4 comments:

  1. Tak apa Irfa ... dalam bulan April ni cerita GST aje :)

    ReplyDelete
  2. isu semasa yg seronok diperkatakn meluah kemusykilan yg trmngkelan...xlepas nk ditelan.

    ReplyDelete
  3. resto ni tak reg GST kot, that why tak charge :p

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)