Wednesday, May 4, 2016

Restoren Heritage Village Palm Mall, Seremban

Minggu sebelum ke Sabah
Aku dan CikViva ke Palm Mall
Ada urusan di Amway sikit

Alang2 dah sampai Seremban, ke Palm Mall cari baju
* asal nak berjalan, takde baju
asal takde baju, nak berjalan
yang peliknya, almari dah sendat, tapi tetap cakap takde baju, huhu
Pompuan oh pompuan

Singgah sarapan di Restoren Heritage Village dalam Palm Mall
* palm mall ni satu je aku tak suka, ialah lot parking yang berpusing2 tu*
yang lain ok, lot kedai pun banyak

Meh tengok gambar
suka deco dalam restoren ni
santai dan bercirikan tradisional



wah! anugerah nasi lemak terbaik
tapi tetap tak boleh lawan nasi lemak Kak Nah, hehe
nasi lemak 20 sen zaman aku sekolah dulu



'bosanlah umie ni, asyik belek henpon je'
kata Baby SAA


'makcek pun sama, tak habis2 dengan henpon'
sabar lah dik oi




sapa singgah ke Palm Mall boleh terai restoren ni

ciaooooooooooo

5 comments:

  1. tak pernah lagi masuk resto ni klu pi palm mall. nnti boleh try hehe

    ReplyDelete
  2. Aisha pun sarapan nasi lemak ye..

    ReplyDelete
  3. SEREMBAN NI OK JUGA TEMPAT MAKANNYA...SEPUPU KAK ADA JUGA BUKA RESTORAN KAT SMBAN...KAK XPERNAH SAMPAIPUN..

    ReplyDelete
  4. ha'ah la...knapa ye??asal nk jalan je xde baju even berlambak dlm bilik sampai xde ruang nak letak...ke mmg org pompuan cm tu eh?? sendiri pun xphm perangai sndiri nih..hikhik

    ReplyDelete
  5. Mne ada tgk fon...tu tgh mentelaah buku menu...

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)