Monday, September 26, 2016

By Dream Sister Bundle, Kualiti Setanding Dengan Harga

Dulu jarang tengok @ jumpa kedai bundle baju baby. Yang ada cuma untuk dewasa je. Sekarang ni dah banyak, kalau di Facebook tu boleh kata berderet jual baju bundle baby. Aku pun dah jadi ketagih beli baju kat laman bundle baby ni *pre love lah sedap sikit sebut dari bundle, hehe*.

Sebelum tido, duk skrol FB yang jual prelove. Kalau timing bagus, ada orang prelove baju anak-anak diorang yang dah tak muat, baju branded dapat kurang dari rm10 dengan kualiti cantik lagi. 

Selain dari kawan baik aku jual bundle baby, yang aku pernah share kat blog suatu ketika dulu KLIK SINI, terbaru adik ipar pun baru berjinak jual bundle baby.

Meh tengok model tak berbayar masa diorang ambik stok, cikebom meyelit bersama sepupu2nya, hehe.


Okey jangan malu-malu untuk like page diorang ye, By Dream Sister Bundle. Ada jual selai selai dan boleh jugak beli kiraan kilo (mana tahu korang nak niaga jual kat opis ke, jual kat taman dengan jiran2 ke) boleh pm terus kat page diorang ye.

Baju-baju masih berkeadaan baik, ada yang sesuai untuk jalan-jalan, ada yang sesuai untuk pakai hari-hari kat rumah.

Jemput LIKE PAGE



**********************

Cerita lain

Sakit-sakit badan bangun tido pagi ni
Semalam tawaf ioi mall, padan lah muka, haha

Sementara menunggu anak-anak besar tengok wayang dengan ayahnya
aku dan cikebom layan benda ni




Happy time naik monyet bergerak pusing-pusing dalam mall ( RM10 = 5 minit)
tak boleh jejauh, nanti jenuh lah nak tolak bila timing habis
nampak sangat ke yang aku lagi teruja lebih dari baby, haha


kbai


1 comment:

  1. BAJU BUNDLE YG BERKUALITI MMG TAHAN LAMA N ELOK UTK KEGUNAAN BABY YG CPT MEMBESAR...

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)