Saturday, November 5, 2016

Bukan Tak Rindu, Tapi .... Ntah lah

Assalamualaikum...
Status Cik Ina Dodocheng pagi ini
terharu weh bila nama ku diseru
*macam tetau aku charge laptop malam tadi
dengan niat nak update blog barang seperenggan dua, hehe*


serius tak tipu, bukan tak rindu langsung nak aktif berblog macam dulu2
tapi ada je benda yang menghalang
* huruf M tu besar sangat, bertenggek atas kepala*

asal aku on laptop je, ada lah tangan kecik tu tarik2 baju ajak baring
asal aku on laptop je, dia tengah tido tetiba buai bergoyang
macam tetau je aku tengah on laptop

23hb October lepas genap umurnya 10 bulan
makin banyak akal
ada 4 batang gigi atas, 2 batang gigi bawah yang suka geget orang
belum berjalan lagi, baru lepas2 tangan meniti sofa

sudahnya, meh lah kita berbaring wahai anak oi
sedar2 hari berganti minggu
minggu berganti bulan
sedar2 bulan pun dah sampai hujung tahun

satu lagi, aku dah terlalu aktif di Facebook
semua benda dah cerita kat facebook
sampai dah tau nak share cite apa kat blog
huhu

oklah, sambung nanti
ada panggilan dari cikebom
*abaikan kalau typo ye, tak sempat nak check spelling*

daaaaaaaaaa



4 comments:

  1. COMELNYA SENYUM CIKKEBOM TU KALAU SEHARIAN MEMELUKNYA XJEMU...UPDATE N3 XPERLU PNJG BERJELA IRFA ASAL BLOG HIDUP OK JE HEH..HEH..

    ReplyDelete
  2. Comeinya...
    Macam kakcik masa kecik.. sahih 2 beradik..
    Makchaq pun macam tak sempat2 nak berblog..tulis jarang.. baca pun jarang dah...
    ni sebab ada hal jalan berdua ngan pakchaq.. x de orang sembang bukak blog..
    ha ha.. nampak sangat pasangan veteren.. tak bersembang sesama suami isteri..

    ReplyDelete
  3. Samalah kita Irfa, skrg ni jarang bukak blog. FB ada jugak tapi jarang2. Sejak tak kerja ni walaupun tak ada anak kecik, tapi suka tergolek jugak.

    ReplyDelete
  4. Nanti saya baca.
    Saya Nak keluar dulu.

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)