Siapa HappyIrfa ?

Happy Irfa bukan nama sebenar aku.
Tapi korang yang kenal kat blog ni boleh panggil aku dengan nama Irfa je.
Seorang isteri kepada seorang suami dan umie kepada 3 orang anak.
Watak utama dalam blog ini ialah aku, aku dan aku lagi.
Sesekali selit kisah anak-anak, kisah kengkawan, kisah keje sikit.
Macam rojak la kiranya

Mula menulis blog pada pertengahan tahun 2006.
Sekadar suka-suka nak kongsi cerita.


ada yang tanya kenapa pilih nama blog HappyIrfa
emm panjang kisahnya, hehe. Takdelah..meh kita pendekkan cerita.
Masa nak letak nama blog, ada banyak nama aku pilih tapi semua 'not available'
perah otak jugaklah nak pilih nama.
Ntah macam mana aku tertaip 'Happyirfa' okey pulak
So pilih je nama tu

Happy - gembira, aku tulis yang happy2 je kat blog
Irfa - ialah singkatan anak bujangku si abam, nama penuh dia ialah Irfan. Ambik IRFA buang N

Blog ni tentang 90 % kisah hidup aku.
Suka berkawan je dan tak suka cari pasal.

Kalau korang suka baca, aku ucapkan terima kasih
Kalau ada apa2 nak tanya boleh emel aku kat sini

mawarni.sani@gmail.com

tq (^_^)

psttttttttttttttt, kepada kengkawan yang kenal saya kat luar (tempat keje, family, kawan sekolah) sila baca senyap2 ye, tak payahlah citer pasal blog ni pada orang lain, kecuali myself sendiri yang nak cite, okey daaaaaaaaaaa


6 comments:

Stillwater Collection said...

Why Irfa? hehehhe...

Irfa said...

alamak..lupa citer sebab musabab pilih nama tu ;)
jap sy edit

Rai Ourkizuna said...

ooo..baru tau kenapa irfa..hehehe..

Irfa said...

cit.. bukan dah citer ke?
hahaha

Aqilah Intira said...

mesti bestkan kalau irfa buat

Nizam.Ariff said...

Oooo..