Monday, January 4, 2016

Tahun Baru 2016, Permulaan Sebuah Kehidupan Baru

ASSALAMUALAIKUM

Entri pertama untuk tahun 2016, harap masih belum terlewat untuk mengucapkan
SELAMAT TAHUN BARU
untuk semua yang masih sudi meluangkan masa singgah baca
blog sendu yang makin hari makin kurang update
(*_*)

# hari pertama buka sekolah, curi sikit masa untuk update blog



2015 meninggalkan kita dengan segala macam rasa
manis pahit masam semua ada
2016 datang dengan seribu harapan
semoga kita terus tabah mengharungi hari2 mendatang


Planner 2016, reward kepada diri sendiri
# takde yang free dah, kalendar dan diary semua kena beli sekarang, hihi
red for me dan black for my 'soulmate'


sebanyak2 syukur pada Allah dengan anugerah terindah
setelah bermacam ujian sewaktu mengandung selama 37 minggu
* pengalaman pertama kali di induce untuk melahirkan, nanti aku share bila free ye*


maka lahirlah Baby SAA
pada 23 Disember 2015 jam 3.07 minit petang
dengan berat waktu lahir 3.15 kg
ingatkan baby nak join share besday kek dengan abam dan kakcik
tapi rupanya baby dah tak sabar nak keluar, jadilah dia baby hujung tahun, hihi


nanti free aku akan karang kronologi kelahiran baby SAA yang sangat mendebarkan
*big THANKS untuk semua yang mendoakan*

sudi tunggu tak?
*haha, bajet retis sangat tau*

okey... jumpa lagi