Wednesday, December 24, 2014

........................

Blog ni akan 'bersawang' sekejap
Hingga banjir di Pantai Timur kembali pulih
# tak sampai hati nak update happy-happy kat blog@fb
sedangkan mak, ayah, adik dan saudara mara tengah berjuang dalam banjir 



sudi2kan berdoa untuk semua mangsa banjir
*semua tempat, bukan hanya di Pantai Timur sahaja*

Jumpa lagi


9 comments:

  1. InsyaAllah! kita sama-sama berdoa moga air bah ni cepat surut dan tidak ada korban-korban baru di laporkan. Dan keluarga Irfa di Kelantan dalam selamat.

    ReplyDelete
  2. Sedih sangat tengok mangsa banjir..semoga semuanya baik-baik sahaja ..semoga keluarga awak baik-baik sahaja ye dan dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete
  3. semoga tabah ya . mmg sedih la bila fmily ada yg terlibat kan . saya faham itu . hanya doa dapat diberikan buat mrk . semoga tabah dalam melalui ujin itu dan dipermudahkan Allah segala urusannya ... aaamin .

    ReplyDelete
  4. Moga bekalan dan bantuan untuk semua mangsa dipermudahkanNYA..

    ReplyDelete
  5. sebak tak tau nk oyak gapo dh...huhuh

    ReplyDelete
  6. Kalau kami yg tak terlibat boleh mengalir airmata apa lagi yg terlihat
    Kakak dpt bayangkan rasa dlm hati itu..
    Ye... teruskan doa-doa kita..

    ReplyDelete
  7. sama sama lah kita pohonkan doa dariNya semuga Allah cepat meringankan musibah yang melanda..amiin ya Rabb
    Nekcik pun risau dan teringatkan kat kawan di Tumpat ..sejak semalam dia tak dapat dihubungi setelah berpindah

    ReplyDelete
  8. semuga mereka yg terlibat selamat dan mudah mendapatkan bantuan..

    ReplyDelete
  9. Rabbi yassir walaa tu'assir.. Moga Allah lindungi semua...

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)