Monday, December 1, 2014

Pos Laju Tukar Borang Baru Untuk Sampul Prabayar

Isnin is Monday
hehe

mukaddimah katanya

banyak nak storimori
tapi idea belum mari

tadi gi pos barang, cik kak pos opis tanya
'borang pos laju ada banyak lagi ke?
kalau banyak, sila habiskan cepat ye
sebab nanti 14hb dah guna borang baru'

dan dia pun hulur borang pos laju yang baru
kaler pepel gitu

taraaaaaaaa

kaler OREN lama punya
kaler PURPLE baru punya

okey, tu je nak share

citer mak ayah datang, nanti free kita cite eh

(^_^)

RALAT:
sampul baru untuk prepaid (prabayar) sahaja
yang lain mantain borang oren, sori ye salah info  


13 comments:

  1. alamak..aku keep yang oren tu berlambak..still boleh guna tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. RAI..
      dia kata boleh guna sampai 14hb
      x pasti lah 14 hb dah start yg baru ke belum
      tp senang nya ko abiskan cpt yg oren tu

      Delete
  2. ada beza ke..kandungannya..kot setakat warna nya.boleh la guna sampai habis patutnya kan

    ReplyDelete
  3. isnin is monday, monday is blue,
    sudah tukar ka dey, bagus la kalau begitue..

    hehehe takder konsep punya pantun.. bagus apa nya?

    ReplyDelete
  4. macam sama aja..cuma kaler aja yg lain...hahaha

    ReplyDelete
  5. kalau berurusan dgn poslaju kena ambil tahu ni...tq irfa.

    ReplyDelete
  6. Eh, ni yg poning ni. Kata yang purple hanya untuk prepaid. Oren masih boleh guna untuk pos yang bukan prepaid. haish!

    ReplyDelete
  7. Kak zai jarang buat pos laju cuma sesekali hantar barang kat UK.

    ReplyDelete
  8. oooo..dah nak tukar borang baru. baru tau. hehehhee.. akan tetapi pulut lepa entry bawah tu nampak sangatlah sedapnyaaaaa..terus teringin!!!!!

    ReplyDelete
  9. thanks share kak..nak bgtau abang saya..biasa orang bisnes online ni memang melambak borang pos laju kat rumah.takut tak sempat habiskan

    ReplyDelete
  10. nina punya borang oren pun tebal lagiii. ayooo

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)