Friday, September 23, 2016

Baby Aisha: Tik To Tik Tok, Sudah 9 Bulan

Assalamualaikum

Umie sibuk, maklum lah Home Manager katakan
banyak benda nak diuruskan
so biarlah saya tolong sapu sawang blog umie ni
hihi


Hai
genap 9 bulan umur saya hari ni
kejap je masa berlalu kan?

Umi cakap
' rasa macam baru semalam umie terkejut monkey dalam bilik doktor bila tahu saya diam2 dah 3 bulan saya menyorok dalam perut umie'
hihi

Terima kasih Umie, Ayah, Kakak, Abam dan Kakcik yang sabar melayan saya
layan saya yang suka menjelajah satu rumah
layan saya bila saya meragam

Terima kasih pada kenalan umie dalam FB dan jugak Blog
(walaupun umie dah jarang update blog kesayangan nya ini)

Sebagai kenangan, saya listkan apa perkembangan saya setakat ini

- saya dah boleh merangkak laju, sampai depan muka pintu bila ayah nak gi work
- saya dah ada 2 gigi bawah, 2 gigi atas untuk gigit umie, auwwwwww
- saya dah boleh berdiri lepas tangan dalam kiraan 2 saat
- saya dah makan bubur blend
- saya masih menyusu dengan umie sepenuhnya, harap sampai 2 tahun ye
- saya berjaya penuhkan gallery henpon umie dengan muka saya je, hihi

emm apa lagi ye? 
cukup setakat ini dulu, saya nak teman umi ambik kakcik kat tadika
tak sabar nak jumpa kakcik

baiiiiiiiiiiiiii
love u memuah


3 comments:

  1. Assalamualaikum. singgah blogwalking kat sini😀

    skejap je 9bulan.baby sebaya dengan baby acik la. baby acik 8 bulan.hihi

    ReplyDelete
  2. Sayang comel aisya dh 9 bulan ya..xlama dpt kaki makin cergas langkah penat pula umi nk kejar

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)