Monday, October 1, 2012

Peperiksaan UPKK 2012

Hari ni kakak exam upkk 2012,apa itu UPKK?Upkk ialah UJIAN PENILAIAN KELAS KAFA (UPKK) khas untuk murid darjah 5.hari ni hari pertama,exam sampai hari khamis.kakak yang exam tapi umie yang nervous.apa cer?huhu..mau tak nervous..ini kali pertama anak nak exam besar,tahun depan upsr pula.

muka nervous..


pagi ni jam 6.30 pagi call kakak,siap pesan macam-macam..
antaranya
-sarapan dulu sebelum ke sekolah
-berdoa dan bertenang,jangan kelam kabut
-baca soalan betul2 baru jawab
-jawab soalan yang senang dulu baru jawab soalan yang susah

jadual exam upkk 2012-sumber dari sini-Kafa Integrasi Taman Sri Watan

jadual peperiksaan UPKK 2012


semoga kakak berjaya mendapat keputusan seperti yang diidamkan.Amin
tolong doakan ye kengkawan
terima kasih ;)




10 comments:

  1. Peh! Aku igtkan, exam nek pangkat td. Hahahahah...

    ReplyDelete
  2. bunyinya macam exam badan2 kerajaan gitu...hehehe..

    good luck kakak..

    ReplyDelete
  3. Amin..semoga kakak berjaya dengan cemerlang

    ReplyDelete
  4. amboi..kafa pun dah exam besar macam ni...

    good luck, moga berjaya

    ReplyDelete
  5. kita doa sama sama.. Semoga anak anak kita berjaya dan cemerlang dalam exam upkk ni.. Insyaallah

    ReplyDelete
  6. dah selamat anak anak kita duduki peksa,moga berjaya aminnn....

    ReplyDelete
  7. Bile keputusan upkk keluar ahh

    ReplyDelete
  8. Yeay kite same. Saya pon ambil UPKK tahun ni. Dah dapat keputusan pon. Alhamdulillah 8a!!

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)