Monday, October 1, 2012

Peperiksaan UPKK 2012

Hari ni kakak exam upkk 2012,apa itu UPKK?Upkk ialah UJIAN PENILAIAN KELAS KAFA (UPKK) khas untuk murid darjah 5.hari ni hari pertama,exam sampai hari khamis.kakak yang exam tapi umie yang nervous.apa cer?huhu..mau tak nervous..ini kali pertama anak nak exam besar,tahun depan upsr pula.

muka nervous..


pagi ni jam 6.30 pagi call kakak,siap pesan macam-macam..
antaranya
-sarapan dulu sebelum ke sekolah
-berdoa dan bertenang,jangan kelam kabut
-baca soalan betul2 baru jawab
-jawab soalan yang senang dulu baru jawab soalan yang susah

jadual exam upkk 2012-sumber dari sini-Kafa Integrasi Taman Sri Watan

jadual peperiksaan UPKK 2012


semoga kakak berjaya mendapat keputusan seperti yang diidamkan.Amin
tolong doakan ye kengkawan
terima kasih ;)




10 comments:

faraherda. razalan said...

Peh! Aku igtkan, exam nek pangkat td. Hahahahah...

Rai Ourkizuna said...

bunyinya macam exam badan2 kerajaan gitu...hehehe..

good luck kakak..

Acik Erna said...

Amin..semoga kakak berjaya dengan cemerlang

Daddy Ziyyad said...

amboi..kafa pun dah exam besar macam ni...

good luck, moga berjaya

-Sara- said...

gd luck kakak :)

HeNRieTTa JoSe said...

Moga Kakak Berjaya....

Zareda Norman said...

kita doa sama sama.. Semoga anak anak kita berjaya dan cemerlang dalam exam upkk ni.. Insyaallah

lienda said...

dah selamat anak anak kita duduki peksa,moga berjaya aminnn....

siti ayuni said...

Bile keputusan upkk keluar ahh

Nurul Aisyah said...

Yeay kite same. Saya pon ambil UPKK tahun ni. Dah dapat keputusan pon. Alhamdulillah 8a!!