Thursday, January 29, 2015

Kerja Secretary Mesti Seksi


TERIMA KASIH UNTUK SEMUA UCAPAN TAKZIAH DI ENTRI 'MOK'
mok tetap dalam ingatan, tak lupa sedetik pun
doa moga mok aman di sana

~*~*~*~*~*~

okey, back to normal
korang nak dengar citer tak?
ni citer masa aku kecik2 dulu
tentang persepsi aku bila membayangkan kerja 'seketeri'

pada aku, seketeri mestilah yang cantik
tinggi, slim, berkaki panjang, wuhuuuu
muka mekap tebal 2 inci
berkuku panjang dicat pewarna kuku merah terang
kasut tumit tinggi 5 inci
dan
dia mesti lah memakai skirt pendek atas lutut kaler merah
dan pastinya perwatakan seketeri mesti lah gedik juga menggoda



eh! jangan salahkan aku
masa tu masih budak2 lagi
drama selalu buat watak seketeri macam tu kan?
sila salahkan pengarah drama@penulis skrip, kihkihkih

kelakar kan?
bila dah bekerja
baru tahu ada seketeri bertudung labuh dan bersize plus jugak
hahaha

ada bos yang dah serasi dengan seketeri yang sama
pindah department lain pun, tetap heret seketeri tu keje ngan dia
mungkin dah selesa kot
seketeri tu je yang paham kepala angin bos tu, haha
# orang kata, seketeri lebih tahu banyak 'rahsia' bos lebih dari isteri bos sendiri
orang kata, hehe  

oklah, tu je nak citer

eh! aku juga ada persepsi tentang watak seorang bos
nak tahu?
tungguuuuu next episod
poyo kan? berepisod2 pulak ye

  (^_^)



6 comments:

  1. haha..sebab drama 90an dulu selalu tunjuk sekretari gitu.pastu ada affair dengan bos.sekarang sekretari lelaki pun ada

    ReplyDelete
  2. HAI IRFA ADA TARGET KE POSISI TU KER...BEST JUGA .

    ReplyDelete
  3. cuba tgk siapa Ketua Setiausaha Negara
    sexy tak?
    hahaha

    ReplyDelete
  4. hehe saya seorang setiausaha idokler gitu.. yang penting penampilan menarik dan konfiden
    and yes kita banyak pegang rahsia

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)