Skip to main content

Kerja Secretary Mesti Seksi


TERIMA KASIH UNTUK SEMUA UCAPAN TAKZIAH DI ENTRI 'MOK'
mok tetap dalam ingatan, tak lupa sedetik pun
doa moga mok aman di sana

~*~*~*~*~*~

okey, back to normal
korang nak dengar citer tak?
ni citer masa aku kecik2 dulu
tentang persepsi aku bila membayangkan kerja 'seketeri'

pada aku, seketeri mestilah yang cantik
tinggi, slim, berkaki panjang, wuhuuuu
muka mekap tebal 2 inci
berkuku panjang dicat pewarna kuku merah terang
kasut tumit tinggi 5 inci
dan
dia mesti lah memakai skirt pendek atas lutut kaler merah
dan pastinya perwatakan seketeri mesti lah gedik juga menggoda



eh! jangan salahkan aku
masa tu masih budak2 lagi
drama selalu buat watak seketeri macam tu kan?
sila salahkan pengarah drama@penulis skrip, kihkihkih

kelakar kan?
bila dah bekerja
baru tahu ada seketeri bertudung labuh dan bersize plus jugak
hahaha

ada bos yang dah serasi dengan seketeri yang sama
pindah department lain pun, tetap heret seketeri tu keje ngan dia
mungkin dah selesa kot
seketeri tu je yang paham kepala angin bos tu, haha
# orang kata, seketeri lebih tahu banyak 'rahsia' bos lebih dari isteri bos sendiri
orang kata, hehe  

oklah, tu je nak citer

eh! aku juga ada persepsi tentang watak seorang bos
nak tahu?
tungguuuuu next episod
poyo kan? berepisod2 pulak ye

  (^_^)



Comments

Acik Erna said…
tiba tiba ceita secretary
SalbiahM said…
haha..sebab drama 90an dulu selalu tunjuk sekretari gitu.pastu ada affair dengan bos.sekarang sekretari lelaki pun ada
Unknown said…
kahkahkah.. sama la kita..
paridah said…
HAI IRFA ADA TARGET KE POSISI TU KER...BEST JUGA .
Dr K said…
cuba tgk siapa Ketua Setiausaha Negara
sexy tak?
hahaha
mamabeauty said…
hehe saya seorang setiausaha idokler gitu.. yang penting penampilan menarik dan konfiden
and yes kita banyak pegang rahsia

Popular posts from this blog

Cara Mudah Kilatkan Perhiasan Perak (Silver) Yang Kusam

eh! tajuk macam skema sangat kan? SALAM JUMAAT untuk semua okey, ni pun citer minggu lepas korang nampak tak? betapa malasnya aku nak apdet blog sejak lepas raya banyak citer nak kongsi, tapi malas nak mengarang, huhu minggu pertama masuk keje lepas raya tu ada jualan murah macam2 barang ada sapa kenal aku mesti tahu yang aku takkan beli benda mahal lagi murah, lagi bagus tak cantik pun jadi cantik disebabkan harganya murah hahaha semua pakat berebut beli antara barang yang menarik hati aku ialah silver bracelet ni tapi barang lama, dah kusam dan tak berkilat kengkawan yang beli kata 'ko beli je, murah sangat nih. nanti beli cecair pencuci silver, kilatlah ni' so aku beli lah 5 set nape tamak sangat ni? sebenarnya aku ada agenda tersembunyi tungguuuuu yang ni antara yang masih berkilat sikit ada 1 set tu takde sapa nak ambik ko tolak kat aku, aku tolak kat ko last2 aku je lah yang ambik   aku ambik sebab nak

Letak Ubat Ulser DiBibir Batal Puasa Tak?

bulan posa ni kan,aku kurang minum air..yelah,dapat minum lepas berbuka je,mana boleh minum waktu siang hari.itupun paksa diri abiskan minum atleast 1 liter sebelum tido.sahur minum lagi.betul ke tidak cara ni aku pun tak pasti..dahlah aku ni selalu kena ulser kat bibir.tu hari yang naik 3 biji dalam mulut tu seminggu lebih jugak baru baik.siksa wooo.. ni pun ada tanda2 nak kena lagi.dia punya penyebab senang je..tengah2 sedap makan,tetiba tergigit bibir..permulaan kat situ la.esoknya dah tumbuh.huhu.bukan aku tak hati-hati tapi kalau nak kena tu tetap jugak kena. so ni aku google masa kena ulser kat bibir tu.lupa nak publish.nak delete sayang la pulak.boleh jadi rujukan masa akan datang. entahlah..aku tak makan @ minum masa tu cuma letak ubat tu je..kalau batal jugak aku ganti la nanti.what 2 do. sumber dari sini Soalan: Batal atau tidak puasa - sapu ubat pada bibir kerana ulcer Assalamualaikum Saya sakit ulcer di tepi bibir dan saya telah letak ubat ditepi bibir saya. Adaka

Bila Depan Rumah Jadi Port Kucing Berak

Hai Blog Lama tak singgah, syukur masih ingat password, haha Okey, ini post kat FB tadi, saja post kat Blog pulak, rindu nak update blog Ini kisah taik kucing, haha yang putih2 bertaburan tu sabun serbuk ye, bukan salji, haha semai balik bayam brazil ni,yang semai semalam terpaksa buang, geli pulak aku bila terbayang taik nya, oh aku letak sudu plastik sebagai usaha mengelak dia berak lagi kat situ Emmmm Dah lama aku tak bercerita tentang masalah negara yang aku alami, iaitu masalah depan rumah yg di jadikan toilet oleh kucing2 terbiar di taman ni. Tiap pagi sebelum keluarkan kereta, tahap wajib kena ceduk buang taik dulu Tak bercerita bukan sebab dia dah insaf tak berak situ, tapi sebab aku malas nak peningkan kepala. Dia berak, aku ceduk buang. Aku ceduk buang, dia berak lagi. Begitu lah kesah sampai abang Jamil mampus, hehe Beberapa hari lepas aku ada terbaca pasal tips TuanKHM, dia tabur sabun basuh jenis serbuk di tempat kucing berak. So aku pu