Friday, February 6, 2015

Pemenang GA Sempena Besday 'Sweet' 36 Sangat

PENGUMUMAN
dengan ter'publish nya entri ini, maka dengan rasminya
GA SEMPENA BESDAY HAPPY IRFA DI TUTUP
# gedegang, bunyi pintu besi ditutup, hehe

Soalan GA yang berbunyi begini

HAPPY IRFA ADA BERAPA ORANG ADIK ?
# berapa orang adik ye, bukan adik beradik
maknanya tak termasuk ngan tuan tanah ye

Hanya 5 PENGOMEN TERAWAL dan MENJAWAB DENGAN TEPAT dikira PEMENANG
btw, terima kasih pada semua yang mencuba ye
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

PEMENANGNYA IALAH:

IMM HASSAN (sori takleh letak link blog, google plus tu leceh sikit, huhu)
SIS NIEDA RAMLY (pun sama kes, takleh letak link, i also don't know apa mslhnya)
POTPET MAMA
ZANA-NORZANA
MASY


kepada semua pemenang, TAHNIAH
jangan lupa tggalkan komen bersama alamat kat entri ni
hadiah mungkin tak sama, kalau tak suka..boleh je sedeqah kat orang lain, hehe
#ops, komen yg ada alamat tu x publish, jgn ler korang risau ye

kepada semua yang join tapi tak menang, TERIMA KASIH
lain kali cuba lagi ye

okey
selamat berhujung minggu

(^_^)

   

13 comments:

Nieda ramly said...

dup,dup tunggu keputusan

Nieda ramly said...

betul google plus sgt leceh

Irfa said...

SIS NIEDA..
dah menang tu, mana alamatnya ;)

Irfa said...

SIS NIEDA..
mmg leceh, nak kunjung balas org yg folo kita pun susah

paridah said...

salam jumaat..tahniah kpd yg menang...bestkan dpt hadiah...

:: Cik Viva :: said...

takpe, kita ada alamat kaknieda... pm k...heheh

BAHIYAH AMANI said...

Hepi belated besday Irfa, semoga bahagia dan murah rezeki 😄

Diana Rashid said...

Tahniah semua...:)

ahmad said...

Singgah sini

Belajar SEO

Kain Cotton Cantik2

Jemput Singgah yer..

ibuVouge said...

tahniah yang menang
iv terlepas peluang ler..

izawani said...

Bila bertanding ? Tak perasan pun... huhuhu...

SalbiahM said...

tahniah kepada pemenang!cmane saya terlepas giveaway ni...huhuhu

Nieda ramly said...

tq CV penyelesai masalah