Friday, February 6, 2015

Pemenang GA Sempena Besday 'Sweet' 36 Sangat

PENGUMUMAN
dengan ter'publish nya entri ini, maka dengan rasminya
GA SEMPENA BESDAY HAPPY IRFA DI TUTUP
# gedegang, bunyi pintu besi ditutup, hehe

Soalan GA yang berbunyi begini

HAPPY IRFA ADA BERAPA ORANG ADIK ?
# berapa orang adik ye, bukan adik beradik
maknanya tak termasuk ngan tuan tanah ye

Hanya 5 PENGOMEN TERAWAL dan MENJAWAB DENGAN TEPAT dikira PEMENANG
btw, terima kasih pada semua yang mencuba ye
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

PEMENANGNYA IALAH:

IMM HASSAN (sori takleh letak link blog, google plus tu leceh sikit, huhu)
SIS NIEDA RAMLY (pun sama kes, takleh letak link, i also don't know apa mslhnya)
POTPET MAMA
ZANA-NORZANA
MASY


kepada semua pemenang, TAHNIAH
jangan lupa tggalkan komen bersama alamat kat entri ni
hadiah mungkin tak sama, kalau tak suka..boleh je sedeqah kat orang lain, hehe
#ops, komen yg ada alamat tu x publish, jgn ler korang risau ye

kepada semua yang join tapi tak menang, TERIMA KASIH
lain kali cuba lagi ye

okey
selamat berhujung minggu

(^_^)

   

13 comments:

  1. Replies
    1. SIS NIEDA..
      dah menang tu, mana alamatnya ;)

      Delete
  2. Replies
    1. SIS NIEDA..
      mmg leceh, nak kunjung balas org yg folo kita pun susah

      Delete
    2. takpe, kita ada alamat kaknieda... pm k...heheh

      Delete
  3. salam jumaat..tahniah kpd yg menang...bestkan dpt hadiah...

    ReplyDelete
  4. Hepi belated besday Irfa, semoga bahagia dan murah rezeki 😄

    ReplyDelete
  5. tahniah yang menang
    iv terlepas peluang ler..

    ReplyDelete
  6. Bila bertanding ? Tak perasan pun... huhuhu...

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada pemenang!cmane saya terlepas giveaway ni...huhuhu

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)