Thursday, April 27, 2017

April Sudah Di Penghujung




Assalamualaikum Blog

Rindu kamu haha
Anak2 besar dah selamat ke sekolah
Anak kecik sambung tido dalam buai
Baju bajan dah sumbat masuk mesin, biarkan mesin buat kerja dia

Pejam celik pejam celik, hari ni dah 27hb di bulan April
Tak lama lagi, tak sampai sebulan je lagi umat ISLAM akan menyambut Ramadhan
Allah, rindunya suasana Ramadhan
Semoga sempat menyambut Ramadhan tahun ni
 
Tambah happy bila ma ayah kata nak puasa bersama kami tahun ni
Tak dapat sebulan, dapat seminggu dua puasa sama2 dengan ma ayah pun dah cukup happy
Ayah kata, suka dapat terawih di masjid dekat rumah aku
Meriah katanya

Sungguh cepat masa berlalu sekarang
Sedar tak sedar, Baby Aisha dah pun setahun 4 bulan umurnya
Dah pandai macam2
Dialah peneman Umie bila semua takde kat rumah
Mengekor je kemana Umie pergi
Ke bilik air
Ke dapur
Haha

Rindu nak aktif berblog kembali
Banyak benda nak share, nak tulis
Sebagai kenangan akan datang

Tapi macam biasa, bila log in, semua ayat yang aku susun dalam kepala
Hilang dibawa angin

Okeylah, jumpa lagi
*emmm, apa menu lunch hari ni ye*
mak mak camni lah, hari2 pening fikirkan menu, huhu


No comments: