Skip to main content

Family Trip 2015:Alhamdulillah

Alhamdulillah
Kami selamat pergi dan balik dari cuti-cuti minggu lepas
13Mac berlepas dari Klia ke London
19Mac mendarat di Klia
*masih jet lag walaupun dah 5 hari balik, huhu*  


Insha Allah, akan ku kongsikan kisah kami
ada yang berminat nak tahu ke?
hehe

sambung nanti
daaaaaaaaaa


Comments

:: CIKVIVA :: said…
nak mengarang ni lah yg jenuh....huhuh
sweetie said…
Nak tahu, ada apa-apa tak untuk saya dari London...!
NEKCIK said…
Citerlah bolrh tumpang tengok gambo....
paridah said…
dh selamat pulang ya irfa...seronok jln jauh...
Acik Erna said…
Tumpang seronok tengok gambar.je..
Irfa said…
Sis Nieda..
Insha Allah, tgh karang ayat n perah otak utk igt blik jln cite.hehe
Irfa said…
CV..
Jgn jadi cam entri NZealand
5 hari punya citer, setel dlm 1 entri
Muntah bca.haha
Irfa said…
Sis Sweetie..
Eh, bkn akak pun nk g ke?
Hehe
Irfa said…
NekCik...
Insya Allah. Sy cuba karang sebaik mgkin
Irfa said…
Kak Paridah..
Dh blik kak. Alhamdulillah, semua ok
Irfa said…
Kak Erna..
Sbb dh post semua kt fb. Tu yg lemau nk post blik kt blog. Tp kepuasan menuli, tetap di blog. Fb tu sikit je
Irfa said…
Kak Erna..
Sbb dh post semua kt fb. Tu yg lemau nk post blik kt blog. Tp kepuasan menuli, tetap di blog. Fb tu sikit je
Irfa said…
Kak Paridah..
Dh blik kak. Alhamdulillah, semua ok
Irfa said…
NekCik...
Insya Allah. Sy cuba karang sebaik mgkin
Irfa said…
Sis Sweetie..
Eh, bkn akak pun nk g ke?
Hehe
Irfa said…
CV..
Jgn jadi cam entri NZealand
5 hari punya citer, setel dlm 1 entri
Muntah bca.haha
Irfa said…
Sis Nieda..
Insha Allah, tgh karang ayat n perah otak utk igt blik jln cite.hehe

Popular posts from this blog

Cara Mudah Kilatkan Perhiasan Perak (Silver) Yang Kusam

eh! tajuk macam skema sangat kan? SALAM JUMAAT untuk semua okey, ni pun citer minggu lepas korang nampak tak? betapa malasnya aku nak apdet blog sejak lepas raya banyak citer nak kongsi, tapi malas nak mengarang, huhu minggu pertama masuk keje lepas raya tu ada jualan murah macam2 barang ada sapa kenal aku mesti tahu yang aku takkan beli benda mahal lagi murah, lagi bagus tak cantik pun jadi cantik disebabkan harganya murah hahaha semua pakat berebut beli antara barang yang menarik hati aku ialah silver bracelet ni tapi barang lama, dah kusam dan tak berkilat kengkawan yang beli kata 'ko beli je, murah sangat nih. nanti beli cecair pencuci silver, kilatlah ni' so aku beli lah 5 set nape tamak sangat ni? sebenarnya aku ada agenda tersembunyi tungguuuuu yang ni antara yang masih berkilat sikit ada 1 set tu takde sapa nak ambik ko tolak kat aku, aku tolak kat ko last2 aku je lah yang ambik   aku ambik sebab nak

Letak Ubat Ulser DiBibir Batal Puasa Tak?

bulan posa ni kan,aku kurang minum air..yelah,dapat minum lepas berbuka je,mana boleh minum waktu siang hari.itupun paksa diri abiskan minum atleast 1 liter sebelum tido.sahur minum lagi.betul ke tidak cara ni aku pun tak pasti..dahlah aku ni selalu kena ulser kat bibir.tu hari yang naik 3 biji dalam mulut tu seminggu lebih jugak baru baik.siksa wooo.. ni pun ada tanda2 nak kena lagi.dia punya penyebab senang je..tengah2 sedap makan,tetiba tergigit bibir..permulaan kat situ la.esoknya dah tumbuh.huhu.bukan aku tak hati-hati tapi kalau nak kena tu tetap jugak kena. so ni aku google masa kena ulser kat bibir tu.lupa nak publish.nak delete sayang la pulak.boleh jadi rujukan masa akan datang. entahlah..aku tak makan @ minum masa tu cuma letak ubat tu je..kalau batal jugak aku ganti la nanti.what 2 do. sumber dari sini Soalan: Batal atau tidak puasa - sapu ubat pada bibir kerana ulcer Assalamualaikum Saya sakit ulcer di tepi bibir dan saya telah letak ubat ditepi bibir saya. Adaka

Bila Depan Rumah Jadi Port Kucing Berak

Hai Blog Lama tak singgah, syukur masih ingat password, haha Okey, ini post kat FB tadi, saja post kat Blog pulak, rindu nak update blog Ini kisah taik kucing, haha yang putih2 bertaburan tu sabun serbuk ye, bukan salji, haha semai balik bayam brazil ni,yang semai semalam terpaksa buang, geli pulak aku bila terbayang taik nya, oh aku letak sudu plastik sebagai usaha mengelak dia berak lagi kat situ Emmmm Dah lama aku tak bercerita tentang masalah negara yang aku alami, iaitu masalah depan rumah yg di jadikan toilet oleh kucing2 terbiar di taman ni. Tiap pagi sebelum keluarkan kereta, tahap wajib kena ceduk buang taik dulu Tak bercerita bukan sebab dia dah insaf tak berak situ, tapi sebab aku malas nak peningkan kepala. Dia berak, aku ceduk buang. Aku ceduk buang, dia berak lagi. Begitu lah kesah sampai abang Jamil mampus, hehe Beberapa hari lepas aku ada terbaca pasal tips TuanKHM, dia tabur sabun basuh jenis serbuk di tempat kucing berak. So aku pu