Monday, May 27, 2013

Maaf ! Komen Anda 'Not Approved'

kali pertama tinggal komen
'di baca dan di publish'

kali ke2 komen
'dibaca dan dipublish lagi'
walaupun komen tiada kaitan dengan entri
dan ayat sama seperti  komen kali pertama

# emm pelik disitu
dan aku ada baca komen dia diblog orang lain juga
ayat yang sama macam dia komen di blog aku
# pelik kuasa dua 

kali ke3 komen
'dibaca-ayat masih sama macam kali pertama dan ke2'
eh! pehal?

sorry..komen delete terus

emm apa motif ?

24 comments:

cheqna said...

??????

Kakcik said...

erk????

Acik Erna said...

tu untungnya buat moderation tu ye dik

Irfa said...

cheqna..
pun ???????
apa motif dia komen ayat yg sama
kat blog saya dan juga blog org lain
adakah dia berniat utk menambah follower?

Irfa said...

kakcik..
cer tgk kat kotak komen kakcik
ntah-ntah ada juga kot ;)

Irfa said...

kak erna
ye..kalau moderation sempat la cantas mana yang tidak perlu :)

Shamsiah Abdul Rahman said...

Irfa,
Akak nak gelak pun tak sampai hati.
Tapi rasa.. macam kes kita sama jer.

Nong Andy said...

Akak pula biar aja auto publishh, tapi tak teragak2 delete jika ada yg komen macam celaka... hehe

:: Cik Viva :: said...

mungkin dia kompius...

IndaMarya said...

ish macam2 perangai org kan? heran saya dik..

ina ku said...

oooo...ada jugek yg mcm tu yer. maklom la blog kami takde sape nak komen tu yg tak tau hahaha. tp kami komen ikhlas tau, tak kisah klu org tak kunjung balas pun tp rasa gumbira jgk la klu tuan rumah balas komen kite kt entry dia kan. takde la rasa mcm bercakap dgn dinding... hahaha

||aLeaSaRa|| said...

hahahahha ok kak lea dah ting tong ni.ayat apa yang dia komen tu sis irfa???cer share cer share ngeee ^^

Zareda Norman said...

Hehehe..virus kot..

Cho Zila said...

Mcm2 cara yerk,,,,
Dtang blog orang tanpa tujuan

ceywie ku said...

mcm tu pun ada gak ek. kat kotak komen saya tu pulak banyak yang spam masuk. letih nak delete. :-(

Irfa said...

Kak Sham..
memula saya baca komen tu,saya fikir 'ok'
sbb kata2nya mcm motivasi gitu
tp banyak kali dpt komen mcm tu dan baca juga di blog org lain komen yg sama
terfikir jugak,ni komen copy paste ke hapa?

Irfa said...

Nong Andy..
hormati org lain kalau kita nak dihormati
ayat dia bukanlah kasar tapi sbb dah penah komen sama
saya terfikir,apa tujuannya

Irfa said...

CV..
emm entahla

Irfa said...

Kak Inda..
'mcm2 ada' bak kata Astro ;)

Irfa said...

Ina Ku..
eh jgn begitu.
saya tiap kali post entri..mesti refresh kot ada komen
lagi panjang komen lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii saay suka
rasa mcm kenal dekat
tp nak jawab komen tu ambik masa..sbb kalau boleh nak hayati setiap baris

Irfa said...

Lea..
dah delete,tak sempat nak copy paste
kalau dtg lagi saya share (itupun kalau ada la)
hehe

Irfa said...

Kakzar..
ye ke?
tp dia tulis dlm bahasa melayu
virus jugak ke tu?

Irfa said...

Cho Zila..
kalau boleh biarlah ikhlas nak berkawan ;)

kayyana said...

erm... mcmtu punye komen ke? copy paste kot... nasibla ai punye komen kene tapis dulu bru bleh publish.. kihkihkih.. nsib la kan