Monday, May 27, 2013

Maaf ! Komen Anda 'Not Approved'

kali pertama tinggal komen
'di baca dan di publish'

kali ke2 komen
'dibaca dan dipublish lagi'
walaupun komen tiada kaitan dengan entri
dan ayat sama seperti  komen kali pertama

# emm pelik disitu
dan aku ada baca komen dia diblog orang lain juga
ayat yang sama macam dia komen di blog aku
# pelik kuasa dua 

kali ke3 komen
'dibaca-ayat masih sama macam kali pertama dan ke2'
eh! pehal?

sorry..komen delete terus

emm apa motif ?

24 comments:

  1. Replies
    1. cheqna..
      pun ???????
      apa motif dia komen ayat yg sama
      kat blog saya dan juga blog org lain
      adakah dia berniat utk menambah follower?

      Delete
  2. Replies
    1. kakcik..
      cer tgk kat kotak komen kakcik
      ntah-ntah ada juga kot ;)

      Delete
  3. tu untungnya buat moderation tu ye dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak erna
      ye..kalau moderation sempat la cantas mana yang tidak perlu :)

      Delete
  4. Irfa,
    Akak nak gelak pun tak sampai hati.
    Tapi rasa.. macam kes kita sama jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sham..
      memula saya baca komen tu,saya fikir 'ok'
      sbb kata2nya mcm motivasi gitu
      tp banyak kali dpt komen mcm tu dan baca juga di blog org lain komen yg sama
      terfikir jugak,ni komen copy paste ke hapa?

      Delete
  5. Akak pula biar aja auto publishh, tapi tak teragak2 delete jika ada yg komen macam celaka... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nong Andy..
      hormati org lain kalau kita nak dihormati
      ayat dia bukanlah kasar tapi sbb dah penah komen sama
      saya terfikir,apa tujuannya

      Delete
  6. ish macam2 perangai org kan? heran saya dik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Inda..
      'mcm2 ada' bak kata Astro ;)

      Delete
  7. oooo...ada jugek yg mcm tu yer. maklom la blog kami takde sape nak komen tu yg tak tau hahaha. tp kami komen ikhlas tau, tak kisah klu org tak kunjung balas pun tp rasa gumbira jgk la klu tuan rumah balas komen kite kt entry dia kan. takde la rasa mcm bercakap dgn dinding... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ina Ku..
      eh jgn begitu.
      saya tiap kali post entri..mesti refresh kot ada komen
      lagi panjang komen lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii saay suka
      rasa mcm kenal dekat
      tp nak jawab komen tu ambik masa..sbb kalau boleh nak hayati setiap baris

      Delete
  8. hahahahha ok kak lea dah ting tong ni.ayat apa yang dia komen tu sis irfa???cer share cer share ngeee ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lea..
      dah delete,tak sempat nak copy paste
      kalau dtg lagi saya share (itupun kalau ada la)
      hehe

      Delete
  9. Replies
    1. Kakzar..
      ye ke?
      tp dia tulis dlm bahasa melayu
      virus jugak ke tu?

      Delete
  10. Mcm2 cara yerk,,,,
    Dtang blog orang tanpa tujuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cho Zila..
      kalau boleh biarlah ikhlas nak berkawan ;)

      Delete
  11. mcm tu pun ada gak ek. kat kotak komen saya tu pulak banyak yang spam masuk. letih nak delete. :-(

    ReplyDelete
  12. erm... mcmtu punye komen ke? copy paste kot... nasibla ai punye komen kene tapis dulu bru bleh publish.. kihkihkih.. nsib la kan

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)