Friday, June 20, 2014

Eh Eh Bazaar 2014 di Maeps Serdang, Jom Ramai2 Serbu

Dengar sini orang-orang kampung Pinang Sebatang
aku nak wat pengumuman nih

Sabtu Ahad korang tak keje kan?
aku cam biasa lah, Sabtu Ahad tak keje
kalau rasa takde xtvt
apakata kita ramai2 serbu Maeps Serdang
ada bazaar selama 2 hari,
21&22 Jun 2014 (Sabtu& Ahad)

EH EH BAZAAR klik untuk lebih lanjut

Korang yang suka beli belah online tu
elok sangat lah datang sini
sebabnya:
kat banner tu kata, ini MEGA BAZAAR USAHAWAN ONLINE terbesar di Malaysia
dengar citer lebih kurang 1000 online butik bukak meja kat bazaar ni
boleh lah korang kenal empunya kedai online yang korang suka beli tu
# kenyit2 mata lebih sikit kot dapat lebih diskaun, hahaha

sambil beli belah abiskan sisa2 $$ dalam dompet (dah gaji ke?)
boleh gak cuci mata tengok artis
(katanya ada lebih 50 artis akan ada kat bazaar ni)
nama2 mereka kenalah korang check kat FB ehehbazaar ye 

psttt, ekceli kita pun ada tau
*malu-malu je nak promote, hihi*
* nebes jangan citer lah, maklum pertama kali dalam hidup nak join bazaar*
* harap semuanya berjalan lancar seperti mana yang di rancang*

so, kalau korang free jemput singgah ke gerai no RH 12
Insha Allah, kalau takde aral melintang ditengah jalan, aku ada kat sana
korang boleh cuci mata dengan kain cotton ela, inner magic, halfmoon shawl, pes nasi arab





dan nak merasa takoyaki dijamin halalan toyyibah dari Rai Ourkizuna


(sebenarnya ni tapak member yang punya, i cuma tolong2 je)

datanglah ye
boleh kita kenal2

(^_^)


14 comments:

  1. Replies
    1. HAJAR..
      hehe, takpe, tlg doakan semuanya berjalan lancar ;)

      Delete
  2. Replies
    1. RAI,
      hahaha, sign otograph tak nak ke?
      kikikiki

      Delete
  3. Replies
    1. FARA.
      lama hilang, sihat ke?
      ntahlah , menarik ke tidak, nampak banner cm menarik
      aku pun ni pertama kali, tak dapat bayangkan macam mana

      Delete
  4. Teringin...tapi belum gaji..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK AZWA..
      emm, mslh umum tu
      sy pun pelik nape tarikh ni yg di pilih
      kalau lepas gaji lg meriah kot, hihi

      Delete
  5. hany plan nak g esok, ok hany singgah. tp mesti segan nk tegur ;)

    ReplyDelete
  6. waaah... ini sudah bagus. kalau dekat ingin ku pergi tapi apakan daya, jauuuh.
    Selamat maju jaya!!!

    ReplyDelete
  7. wah irfa pun bersibuk di sana ya moga berjaya n laris jualannya..

    ReplyDelete
  8. jauhla plak nak pergi pun..

    ReplyDelete
  9. Salam.. inner magic tue cantik la..xpenah lak sy jumpe yg ade design.. camne nk purchase?

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)