Friday, June 20, 2014

Eh Eh Bazaar 2014 di Maeps Serdang, Jom Ramai2 Serbu

Dengar sini orang-orang kampung Pinang Sebatang
aku nak wat pengumuman nih

Sabtu Ahad korang tak keje kan?
aku cam biasa lah, Sabtu Ahad tak keje
kalau rasa takde xtvt
apakata kita ramai2 serbu Maeps Serdang
ada bazaar selama 2 hari,
21&22 Jun 2014 (Sabtu& Ahad)

EH EH BAZAAR klik untuk lebih lanjut

Korang yang suka beli belah online tu
elok sangat lah datang sini
sebabnya:
kat banner tu kata, ini MEGA BAZAAR USAHAWAN ONLINE terbesar di Malaysia
dengar citer lebih kurang 1000 online butik bukak meja kat bazaar ni
boleh lah korang kenal empunya kedai online yang korang suka beli tu
# kenyit2 mata lebih sikit kot dapat lebih diskaun, hahaha

sambil beli belah abiskan sisa2 $$ dalam dompet (dah gaji ke?)
boleh gak cuci mata tengok artis
(katanya ada lebih 50 artis akan ada kat bazaar ni)
nama2 mereka kenalah korang check kat FB ehehbazaar ye 

psttt, ekceli kita pun ada tau
*malu-malu je nak promote, hihi*
* nebes jangan citer lah, maklum pertama kali dalam hidup nak join bazaar*
* harap semuanya berjalan lancar seperti mana yang di rancang*

so, kalau korang free jemput singgah ke gerai no RH 12
Insha Allah, kalau takde aral melintang ditengah jalan, aku ada kat sana
korang boleh cuci mata dengan kain cotton ela, inner magic, halfmoon shawl, pes nasi arab





dan nak merasa takoyaki dijamin halalan toyyibah dari Rai Ourkizuna


(sebenarnya ni tapak member yang punya, i cuma tolong2 je)

datanglah ye
boleh kita kenal2

(^_^)


14 comments:

hajar said...

jauh ler irfa...

Rai Ourkizuna said...

boleh kita kenal kenal.. hihi

faraherda.razalan said...

Mcm menarik beb...hahaha!

MOKCIK AZWA said...

Teringin...tapi belum gaji..hehehe..

Irfa said...

HAJAR..
hehe, takpe, tlg doakan semuanya berjalan lancar ;)

Irfa said...

RAI,
hahaha, sign otograph tak nak ke?
kikikiki

Irfa said...

FARA.
lama hilang, sihat ke?
ntahlah , menarik ke tidak, nampak banner cm menarik
aku pun ni pertama kali, tak dapat bayangkan macam mana

Irfa said...

KAK AZWA..
emm, mslh umum tu
sy pun pelik nape tarikh ni yg di pilih
kalau lepas gaji lg meriah kot, hihi

Rohani Hashim said...

hany plan nak g esok, ok hany singgah. tp mesti segan nk tegur ;)

Haslinda Hassan Ali said...

inner tu cantik la

Rumah Kuning said...

waaah... ini sudah bagus. kalau dekat ingin ku pergi tapi apakan daya, jauuuh.
Selamat maju jaya!!!

paridah said...

wah irfa pun bersibuk di sana ya moga berjaya n laris jualannya..

sarah said...

jauhla plak nak pergi pun..

Miera Mazlan said...

Salam.. inner magic tue cantik la..xpenah lak sy jumpe yg ade design.. camne nk purchase?