Tuesday, June 5, 2012

Mane Pegi Semua Blog Yang Aku Follow?

masuk-masuk keje..cam biasa la..plan apa yang perlu buat hari ni,apa yang patut buat dulu dan apa yang patut buat kendian tapi dalam buat keje tu sempat jugak curi-curi log in blog.hehe..TAPI.....................aku pelik,nape kat dashboard tu senarai blog yang aku follow dah hilang?uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



bukan sikit blog yang aku follow.banyak tu...lebih dari 300 kalau tak silap la..ish.camner nak buat ni?help help help....

14 comments:

Pok Amai-Amai said...

Aku selalu ade mslh mcm nie.Tp aku tahu blogger bengong. Sbb tu aku bt tatau je. Hahahah!

Lady Windsor said...

Nape Irfa? Hilang ke? Alahai mesti tention tu kan..tak pun agaknya blogspot delete autimatically bila dah banyak?? Gitu ke?

Acik Erna said...

dik nanti dia timbul balik tu..akak selalu kena cam tu

Rai said...

irfa..aku kadang2 jadi macam tu jugak..ko refresh beberapa kali ok kot..jgn panic..hehehe..

~Sweet Honesty~ said...

kadang2 internet yg selow tu yg jdi cenggitu..sabo yea..

lieynanilaz said...

blogspot tengah bengong tu....nanti akan ada balik...pernah kena juga..:)

Irfa said...

FARA..
mmg tgh bengom la agaknya.skrg dah ada balik
risau ai tau ;)

Irfa said...

LW..
blogspot demam kura2 pagi ni
kejap ada kejap takde ;)

Irfa said...

KAK ERNA..
mmg betul.dah timbul pun.pertama kali kena mcm ni

Irfa said...

RAI..
malu sbb panic kejap tadi.hehe

Irfa said...

SH..
betul la tu..

mummY daniSha said...

biasa jadik mcm tu hehee..refresh nanti ada balik heehe

Lady Windsor said...

amboii abam pandai posing, kenit pun..
Irfa bestnya dapat bercuti ke langkawi.
saya ni cuti ke tak, masa banyak kat opis..huhu!

PidaSanglang said...

kita nyer dash bord langsung tak boleh buka or edit hu hu hu hu