Tuesday, September 23, 2014

Ada Peminat Bawal Aidijuma Baca Blog Aku Tak?

Ahad lepas, cuci mata ke MydinMall Seremban
Singgah Butik Aidijuma
#lokasinya kat tingkat bawah
agak tersorok ontheway ke parking, rasanya dia kena tukar lokasi lebih baik 

Sebenarnya zaman aku ber'bawal' dah berlalu
Tapi sekarang bawal datang balik dengan nafas baru
tengok adik2 pakai bawal, comel je
tambah pulak owner sendiri yang lawa (Norjuma) jadi model
dah cantik, pakai apa pun lawa, ye dak?
#sejak specky ni lagilah cam tak sesuai aku berbawal
terasa kembang je tudung tu nanti, huhu

meh layan gambar butik AIDIJUMA cawangan Seremban  

eh! ada model cilik sesat dalam ini gambar



ops, ni bukan model cilik
ini photobomb, hahaha


agak2 kalau aku jual, ada yang nak beli tak?
#baru survey, belum beli lagi, haha
poyo je kan?

layannnnn


10 comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

akak lagi suka guna selendang dr bawal.. tapi kalau bawal batu akk mmg suka sbb kainnya jatuh ikut berat batu.. tapi mahal tu yg tak sanggup nak beli selalu, hihi

Lynn Hamzah said...

aidijuma memang best...jual le...mana tahu ramai client yg nak beli...

zana-norzana said...

Irfa, akak selalu juga ke Mydin Mall Seremban tu tapi tak jumpa pun butik aidijuma ni.
suka beli kan untuk anak dara, tapi pakainya pun tak, tudung segera ibunya ajer yang dipakainya....

nur anis said...

dah lama tak pakai aidijuma ni..

lala yusof said...

cepat bebeno sold out kan

Aziela said...

Errr, akak dah lama putus kasih dengan bawal....

MizzTina said...

sy!! sy!! sy adalah peminat setia bawal AJ.. hehehe.. selalu gak g CS seremban tu n pernah berebut² semata nk pattern baru..hahaha..

mummY daniSha said...

hi..lame x singgah sini huuu...sy memang pakai bawal je huhu....x reti nk pakai tudung lain...agak hepilah kan bile ade AJ ni...tp kain die cam keras sikitlah...susah sikit nak pakai huuu...kat mlka pun die buka kat dlm mydin...

azrinna nur said...

Saya pun suka berbawal. Ada beli beberapa helai tudung Adijuma ni. Biasa beli kat Mydin Melaka.

kiwi said...

Minat gak AJ. tp nk beli salu tgk harga dlu. Hihi