Skip to main content

Ada Peminat Bawal Aidijuma Baca Blog Aku Tak?

Ahad lepas, cuci mata ke MydinMall Seremban
Singgah Butik Aidijuma
#lokasinya kat tingkat bawah
agak tersorok ontheway ke parking, rasanya dia kena tukar lokasi lebih baik 

Sebenarnya zaman aku ber'bawal' dah berlalu
Tapi sekarang bawal datang balik dengan nafas baru
tengok adik2 pakai bawal, comel je
tambah pulak owner sendiri yang lawa (Norjuma) jadi model
dah cantik, pakai apa pun lawa, ye dak?
#sejak specky ni lagilah cam tak sesuai aku berbawal
terasa kembang je tudung tu nanti, huhu

meh layan gambar butik AIDIJUMA cawangan Seremban  

eh! ada model cilik sesat dalam ini gambar



ops, ni bukan model cilik
ini photobomb, hahaha


agak2 kalau aku jual, ada yang nak beli tak?
#baru survey, belum beli lagi, haha
poyo je kan?

layannnnn


Comments

akak lagi suka guna selendang dr bawal.. tapi kalau bawal batu akk mmg suka sbb kainnya jatuh ikut berat batu.. tapi mahal tu yg tak sanggup nak beli selalu, hihi
Lynn Huraiza said…
aidijuma memang best...jual le...mana tahu ramai client yg nak beli...
zana-norzana said…
Irfa, akak selalu juga ke Mydin Mall Seremban tu tapi tak jumpa pun butik aidijuma ni.
suka beli kan untuk anak dara, tapi pakainya pun tak, tudung segera ibunya ajer yang dipakainya....
nur anis said…
dah lama tak pakai aidijuma ni..
lala yusof said…
cepat bebeno sold out kan
Aziela said…
Errr, akak dah lama putus kasih dengan bawal....
MizzTina said…
sy!! sy!! sy adalah peminat setia bawal AJ.. hehehe.. selalu gak g CS seremban tu n pernah berebut² semata nk pattern baru..hahaha..
mummY daniSha said…
hi..lame x singgah sini huuu...sy memang pakai bawal je huhu....x reti nk pakai tudung lain...agak hepilah kan bile ade AJ ni...tp kain die cam keras sikitlah...susah sikit nak pakai huuu...kat mlka pun die buka kat dlm mydin...
rintzpalil said…
Saya pun suka berbawal. Ada beli beberapa helai tudung Adijuma ni. Biasa beli kat Mydin Melaka.
kiwi said…
Minat gak AJ. tp nk beli salu tgk harga dlu. Hihi

Popular posts from this blog

Cara Mudah Kilatkan Perhiasan Perak (Silver) Yang Kusam

eh! tajuk macam skema sangat kan? SALAM JUMAAT untuk semua okey, ni pun citer minggu lepas korang nampak tak? betapa malasnya aku nak apdet blog sejak lepas raya banyak citer nak kongsi, tapi malas nak mengarang, huhu minggu pertama masuk keje lepas raya tu ada jualan murah macam2 barang ada sapa kenal aku mesti tahu yang aku takkan beli benda mahal lagi murah, lagi bagus tak cantik pun jadi cantik disebabkan harganya murah hahaha semua pakat berebut beli antara barang yang menarik hati aku ialah silver bracelet ni tapi barang lama, dah kusam dan tak berkilat kengkawan yang beli kata 'ko beli je, murah sangat nih. nanti beli cecair pencuci silver, kilatlah ni' so aku beli lah 5 set nape tamak sangat ni? sebenarnya aku ada agenda tersembunyi tungguuuuu yang ni antara yang masih berkilat sikit ada 1 set tu takde sapa nak ambik ko tolak kat aku, aku tolak kat ko last2 aku je lah yang ambik   aku ambik sebab nak

Letak Ubat Ulser DiBibir Batal Puasa Tak?

bulan posa ni kan,aku kurang minum air..yelah,dapat minum lepas berbuka je,mana boleh minum waktu siang hari.itupun paksa diri abiskan minum atleast 1 liter sebelum tido.sahur minum lagi.betul ke tidak cara ni aku pun tak pasti..dahlah aku ni selalu kena ulser kat bibir.tu hari yang naik 3 biji dalam mulut tu seminggu lebih jugak baru baik.siksa wooo.. ni pun ada tanda2 nak kena lagi.dia punya penyebab senang je..tengah2 sedap makan,tetiba tergigit bibir..permulaan kat situ la.esoknya dah tumbuh.huhu.bukan aku tak hati-hati tapi kalau nak kena tu tetap jugak kena. so ni aku google masa kena ulser kat bibir tu.lupa nak publish.nak delete sayang la pulak.boleh jadi rujukan masa akan datang. entahlah..aku tak makan @ minum masa tu cuma letak ubat tu je..kalau batal jugak aku ganti la nanti.what 2 do. sumber dari sini Soalan: Batal atau tidak puasa - sapu ubat pada bibir kerana ulcer Assalamualaikum Saya sakit ulcer di tepi bibir dan saya telah letak ubat ditepi bibir saya. Adaka

Bila Depan Rumah Jadi Port Kucing Berak

Hai Blog Lama tak singgah, syukur masih ingat password, haha Okey, ini post kat FB tadi, saja post kat Blog pulak, rindu nak update blog Ini kisah taik kucing, haha yang putih2 bertaburan tu sabun serbuk ye, bukan salji, haha semai balik bayam brazil ni,yang semai semalam terpaksa buang, geli pulak aku bila terbayang taik nya, oh aku letak sudu plastik sebagai usaha mengelak dia berak lagi kat situ Emmmm Dah lama aku tak bercerita tentang masalah negara yang aku alami, iaitu masalah depan rumah yg di jadikan toilet oleh kucing2 terbiar di taman ni. Tiap pagi sebelum keluarkan kereta, tahap wajib kena ceduk buang taik dulu Tak bercerita bukan sebab dia dah insaf tak berak situ, tapi sebab aku malas nak peningkan kepala. Dia berak, aku ceduk buang. Aku ceduk buang, dia berak lagi. Begitu lah kesah sampai abang Jamil mampus, hehe Beberapa hari lepas aku ada terbaca pasal tips TuanKHM, dia tabur sabun basuh jenis serbuk di tempat kucing berak. So aku pu