Friday, September 26, 2014

Kedai Lama Wajah Baru

hai korang
tak sabar nak share ngan korang
(^_^)

taraaaaaaaaaaaaaaa

cantik tak?
(pinjam ayat Eric Leong)

Tukang Rumah ialah Aini Zakaria
TQ ye
HajarCloset aka Mawarni Sani Enterprise

kedai dah lama, baru ari ni buat renovation sikit
*kedai je besar, barang tak penuh pun lagi, hihi*

tapi stok nasi arab banyak
kalau berminat nak jamu nasi arab Al Bayt raya nanti
boleh order sekarang, Isnin sempat lagi pos


~ selamat berhujung minggu ~



6 comments:

Sweetie said...

Kat mana lokasinya ni?

Irfa said...

SIS SWEETIE..
apa yang kat mana?
kedainya ke?
online jelah kak, kedai saya dalam umah ler, hahaha

idzwa kamaruddin said...

:)

Nastyna said...

selamat berniaga... moga maju jaya. soalan minta pelempang, nasi arab tu datang dengan ayam kambing sekali ker? hehehee

paridah said...

SELAMAT BERBISNIS IRFA MOGA SUKSES...

:: Cik Viva :: said...

gud luck sisss