Friday, September 26, 2014

Kedai Lama Wajah Baru

hai korang
tak sabar nak share ngan korang
(^_^)

taraaaaaaaaaaaaaaa

cantik tak?
(pinjam ayat Eric Leong)

Tukang Rumah ialah Aini Zakaria
TQ ye
HajarCloset aka Mawarni Sani Enterprise

kedai dah lama, baru ari ni buat renovation sikit
*kedai je besar, barang tak penuh pun lagi, hihi*

tapi stok nasi arab banyak
kalau berminat nak jamu nasi arab Al Bayt raya nanti
boleh order sekarang, Isnin sempat lagi pos


~ selamat berhujung minggu ~



6 comments:

  1. Replies
    1. SIS SWEETIE..
      apa yang kat mana?
      kedainya ke?
      online jelah kak, kedai saya dalam umah ler, hahaha

      Delete
  2. selamat berniaga... moga maju jaya. soalan minta pelempang, nasi arab tu datang dengan ayam kambing sekali ker? hehehee

    ReplyDelete
  3. SELAMAT BERBISNIS IRFA MOGA SUKSES...

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)