Sunday, November 18, 2012

Tahun ke Doblas,Katanya....

Tarikh 18 November adalah antara tarikh penting dalam hidup aku selain beberapa tarikh penting seperti tarikh lahir sendiri dan juga tarikh aku bergelar ibu.Kerana pada tarikh tersebut 12 tahun lalu aku bergelar seorang isteri di usia 21tahun dan 'si dia' pula masa tu 25tahun.

pertama kali nak share kat blog
gambar 12 tahun dulu

Pejam celik pejam celik..tahun ni sudah 'doblas' tahun kami bersama.Segala macam rasa ada selama 'doblas' tahun yang sudah berlalu itu.

Ada ikan masak sweet sour
Ada gulai lemak cili api
Ada asam pedas
Semuanya bercampur menjadi satu

Seperti juga pasangan2 yang berkahwin diluar sana..apa yang aku harapkan semoga rumahtangga kami diberkati Allah dan 'bahagia sokmo' bersama cahaya mata kami ber3 itu dan semua orang yang kami sayang.amin...............

10 comments:

cheqna said...

amin
mudah mudahan
moga kekal bahagia hingga ke syurga...=)

QA's ~ mamapapa said...

alhamdulillah..wah..dh 12 thn..kagumnya :) tahniah,ye..semoga terus brbahgia spnjg masa :)

Rai Ourkizuna said...

happy anniversary.. semoga berkekalan dan bahagia sokmo.. :D

Acik Erna said...

selamat ulang tahun perkahwenan..semoga terus tabah dengan segala dugaan yang mendatang dan bahagia hingga kesyurga

hananhadila said...

wah wah wah .. tahniah :D smoga berbahagia hingga ke anak cucu

NenetPenne (NP) said...

untuk itu akak hadiahkan 'fireworks' in the sky..

lienda said...

moga berkekalan hingga ke akhir hayat...

Irfa said...

#cheqna..
tq banyak2 utk doa itu moga cheqna juga bahagia bersama pasangannya

#QA's~mamapapa..
alhamdulillah,12tahun suka duka bersama.jangan lah kagum sgt,malu saya.tak setanding dengan pasangan yang sudah bersama puluhan tahun ;)

#rai..
tq ;)

#kak erna..
terima kasih sbb selalu doa utk saya juga.

#hananhadila..
terima kasih :)

#kak net..
wow..besar hadiah tu ;)

#kak lienda..
tq,moga bahagia milik kita semua

~Cik Viva~ said...

eh..tak tau pulak aniversary..klau tak buleh belanje makan pizza kat aeon s2...hehe

Irfa said...

#cikviva..
dah malam baru igt.hahaha
blanja piza #yelah sangat