Friday, December 28, 2012

Mood Caca Marba

Hari Jumaat yang mulia
Penghulu segala hari

Tapi hari ni mood agak caca marba
takde mood nak buat apa pun
Aku rasa nak balik rumah

aku inginkan satu percutian
yang jauh dari semua perkara yang menyesakkan kepala

@


tido

tido

tido


aku ingin tido 
bukan kerana aku mengantuk
tapi aku malas nak berfikir

(+_+)


16 comments:

lienda said...

rindu kat kakak ke..?

Tihara said...

betui2 kdang tido tu dapat menenangkan fikiran :)

Nong Andy said...

ada masa aku pun asik nak tido.. sebab otak dah letih

azieazah said...

Mood swing?

paridah said...

tidurlah permaisuri...

Skull Writers said...

abam rasa, kamu ni penat belajar ya? relaks ya... kalau tgh exam... study bebetul... supaya tak nyesal mcm abam ni hah... ;p

[pisang kaki]

Stillwater Collection said...

Irfa kan ada tiket kapal terbang free..gi ler oversea..:)

Cikgu Ma said...

tidorla.......hehe

Rumah Kuning said...

shopping pun best. hehehe boleh lupa segala masalah dunia.

Zareda Norman said...

tu d
body dah suruh rehatlah tu.. Sbb tu kak zar suka amik cuti hujung tahun.. Boleh refresh body dan minda.. Rileks irfa.. Tarik nafas.. Hembussss:-)

~Cik Viva~ said...

Tido untuk lupakan sekejap masalah tu...tapi lepas dah bangun tido kne piker balik masalah tu...

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak tido .. ehHHHe

Nieda ramly said...

Kenapa ?

Time time to yourself .

Ema Blog said...

hari jumaat yg lepas kerja..tp ibarat cam tak bekerja...

HeNRieTTa JoSe said...

kdg kala kita mmg perlukan masa utk diri sndiri...its me time...

Lady Windsor said...

Hari jumaat hari tu akak sedang dalam mood yang sangat penuh warna warni..hehe..sampai la ni nak buat entry pun tak jadi-jadi..

maybe nak kena berehat dari blogging jap..terlalu berkejar dengan masa..