Tuesday, December 4, 2012

Nak Jugak.........hehe

hai korang
(^_^)

nak jugak apdet blog walaupun sebaris ayat
bizi today
sebab semalam tiba2 cuti kecemasan
kecemasan part mana pun aku tak tahu
yang pasti cuti last aku untuk tahun 2012
sudah selesai semalam

okey,nanti lah citer ye
nak setel report 
biasala awal bulan

daaaaaaaaaa

12 comments:

nur anis said...

cuti last saya untuk tahun ni belum guna lagi...tak tahu nak guna bila..

Daddy Ziyyad said...

takpe..lagi 3 minggu masuk tahun baru..banyak nanti cuti tahunannya nya..hihih

Acik Erna said...

assalam dik..patut tak de n3 baru semalam..dah agak dah..mesti tak de kat opis

Kakcik Nur said...

Cuti tahunan kakcik ada 3 hari lagi... trapi macam tak cukup je nak tunggu tahun depan...

Yunus Badawi said...

Tahniah kerana berjaya menghabiskan cuti tahunan. Saya dulu cuti tak pernah habis sebab bos kadang2 tak kasi ambil cuti lama2 bila ada banyak kerja.

JunAina said...

Rasanya tahun ni akak akan ober coti selalunya ada balance 3 hari...ahahaa...

kak nora said...

selamat selesaikan cuti lame...tak lama lagi kita kumpul untuk cuti tahun yang baru pulak..hehe..

Yellow said...

Patut la sonyap seoi smlm......

HeNRieTTa JoSe said...

Ok...slmt mnjalankan tugas yea....

-Sara- said...

semlm kita pon cuti emergency :P

mama aryan said...

cuti saya byk lagi nih..bila nak bercuti pun taktau la

zie marziah said...

cuti sy ada lagi 3 ari..tunggu ujung bulan la nak abiskan hahaha dasat kan sy tak penah simpan cuti lagi.tiap2 tahun mesti clear