Tuesday, November 6, 2012

Tahu Kenapa ‘Spender’ Lelaki Dijual Dalam Kotak, Perempuan Punya Berselerak?

antara emel yang buat aku senyum sendiri
emm..bab beli 'spentot' ni 
(anak sedara aku sebut spender sebagai 'spentot') 
aku pun pelik kenapa pompuan punya di gantung@letak berselerak 
tapi lelaki punya elok je duk dalam kotak.
bila dapat emel ni,baru aku tahu sebabnya ;)

senyum je
tak perlu kata apa-apa

pilih kak,jangan tak pilih
macam-macam ada



..TAPI..
cer tengok lelaki pulak macam mana



kan?
ada kes,anak bujang(lelaki) mak yang tolong belikan 
dan kaum suami,isteri yang belikan
hehe

18 comments:

NenetPenne (NP) said...

pompuan punya mcm2 patern laaa ... rambanggg ooo

lelaki senang jer...beli ikut size and brand tak susah2 nak pilih ada lace ker, polka dot ker...

Mak Wardah said...

Irfa,
wanita punya cantik2 Irfa tu pasal lah kami pilih lambat2...

faraherda.razalan said...

Hahahah....sbb lelaki tak byk songeh? Mmg pun.

Irfa said...

@KAK NET..
pasal spentot ni igt kisah kawan saya.dia mmg memilih sgt bila beli.
sedondon ngan bra,alasan 'kalau eksiden tgh jalan dan pengsan..takdelah malu kalau terselak ke hapa'hahaha.smpi skrg sy igt tau

@mak wardah..
dalam bukan org nampak pun tp saya tahu selesa masing2..ada yg nak renda..ada yg tak kisah pun janji selesa

@fara..
diorang asal selesa okey je ;)

SHAHZEE said...

haha kelakar2..tang suami punya isteri tolong belikan tu memang betul la hehehe

CIK Y O N G said...

hahaa..

nice post to share!

Sweetie said...

Spentot pompuan cantik dan plain je potongan dia. Cer tgk spentot lelaki, dia punya ada tempat ehem2 dia. Tu pasal di letakkan dlm kotak, kang x pasal-pasal. Tak caya, g check hubby punya. syyyyyyssss!

Nur farahiza said...

lelaki senang je nak pilih , colour pun ta banyak , hahahah

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehehe.. Macam-macam yea..

Daddy Ziyyad said...

Uishhhh...nak try la beli spender polka dot...bahahah

HeNRieTTa JoSe said...

Biasa la...wanitakan teliti dlm segala hal...hehehe...teringat masa nk bli buku...puas belek sana sini...last last belinye skit jew...

zino said...

sakit mata lalu tempat tu hehe

dee said...

Entry menarik!aku x penah terpikir

bangsawan nilai said...

spender utk lelaki, utk pompuan panties...heh heh

sawaNiLa said...

teringat lastweek kat curve, ada sorang mak belikan panty n bra utk anak dara umur dlm 14-15 tahun,,, masam je muka dia. malu kot. kan patut dok dalam kotak la

NenetPenne (NP) said...

irfa
kaedahnya gitu? setakat bra dgn panty je matching, badan sopak2 cemana? ha ha ha... kelakar...

lienda said...

dahulu kala yang seksi meksi,kini seksa nyeksa :-(

Lady Windsor said...

dulu-dulu kalau beli seluar dalam, saya punya KA bayarkan, dia punya dia bayar sendiri...dulu-dulu kalau beli seluar dalam juga, dia punya saya pilihkan kaler tapi kalau saya punya, jawapan dia ialah seluar kat dalam, tak payah nak ngengada kaler pink.. cisss!