Friday, December 6, 2013

Laa, Dah Jumaat Ke?

This Morning

kat rumah:

si kenit: umie jangan work, kita nak kawan, umie baringlah sini
aku: umie work sayang, umie work 2 je lagi
nanti umie cuti, kita kawan-kawan ye

dalam keta kawan otw ke opis:

aku: eh! ada kemas opis ke?
(sebab aku tengok dia pakai kasual *jeans/tshirt*)

kawan: taklah, saja je nak pakai macam ni

jalan-jalan sembang sembang nak sampai opis
ntah macam mana aku tetiba teringat
hari ni Jumaat, bukan Khamis
member bantai gelak
katanya 
'patut la tadi awak tegur kenapa saya pakai kasual hari ni ye
rupanya awak lupa hari'

ini lah natijahnya bila cuti hari Isnin
jadi hari bekerja kurang sehari
ku fikir Khamis, rupanya Jumaat
huhu

# esok ada orang ajak join dia pegi family gathering kat Putrajaya Wetland
katanya ada bbq, ada telematch jugak
anak2 mesti happy
harap2 esok cuaca baik

selamat berhujung minggu

(^_^)



6 comments:

  1. selamat berhujung minggu.. weekend ni banyak aktiviti.. semoga dipermudahkan semua urusan..

    ReplyDelete
  2. byk aktiviti yee..
    minggu ni kak ain nk bercuti.gi jln2 dekat sini jer..

    ReplyDelete
  3. Jumaat bleh pkai kasual?bestnye....suka suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. Jumaat boleh pakai kasual?

      dulu masa sekolah menengah, ada 2 orang kawan Melayu saya yang otak ding dong agaknya. hari Jumaat depa pakat pakai pinafore, yang non-Muslim pulak pakai baju kurung.

      Delete
  4. sama macam aku. kalau dah cuti sehari aku akan terlupa hari dah. selalu ingat kan diri, esok Sabtu ya bukan Ahad. esok kerja ya.

    ReplyDelete
  5. SLMT BRUJUNG MINGGU HEPI2 CUTI BRSAMA KELUARGA...

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)