Monday, October 20, 2014

Paris Short Trip 2014: Pertemuan Kali ke 2 dan Bye Bye Paris, Tak Datang Lagi Kot

okey, sampai masa untuk pulang
jom nyanyi
'pulang mari lah pulang, marilah pulang bersama-sama'
lagu sapa tu?

awal tak awal, lebih kurang 7.30 pagi check out dari apartment
kerani kaunter pun lom datang keje
tinggal je kunci kat receptions
# masa berjalan kaki meninggalkan apartment ada sikit rasa sedih
wpun baru 2 mlm kat situ, kami dah mula sukakan suasana kawasan perumahan tu
sunyi dan tenang je 

sampai airport terus cari kaunter check in untuk penerbangan Mas
dan tak disangka, pertemuan kali ke 2 dengan NurulWahabDepp
ingat lagi pertemuan pertama kami dulu?
Boleh KLIK SINI untuk baca 

Nurul bersama suami dan anaknya
diorang balik bercuti ke kampung halaman Mr Depp     



bergambar sekeping dua sebagai bukti pertemuan
sama penerbangan pulang ke Malaysia dengan kami
kami seat depan, diorang kat belakang sikit
dalam flight tak jumpa, aku sibuk melayan mata, hehe  





bye bye Paris, jumpa lagi
macam tak jumpa lagi kot
takkan nak datang banyak kali tempat sama, rugi kan?
baik kita berangan dari sekarang sambil pusing2 glob peta dunia
pilih2 mana negara untuk dilawati
#berangan itu free

sekian kisah kami
(^_^)


14 comments:

Kakzakie said...

Seronoklah kalau anganan menjadi kenyataan..

paridah said...

ada peluang round the world kan irfa...

MOKCIK AZWA said...

seronoknya .. lepas ni kemana agaknya yer...

rostina76 said...

bestnyeeee irfa jalan2 parihhh. nak kena start dr awal ni (heheh kros baru nak BW ni, sorry)

Eye_nee said...

dua tiga kali dah keParis kamu kan..sekarang dah pasang angan2 ke tempat lain pula....akk punya angan2 Paris sejak berkurun lama berangan....sampai la ni masih jd angan2 tah tahun bila boleh jd kenyataan..

mamabeauty said...

still love if dapat pegi 2 or 3 kali pun hehe...

Zaitun said...

Teringin juga pergi sebab masa kak zai ke UK tak berkesempatan nak terus ke Paris.

Sepupu kak zai kerja dengan MAS seluruh dunia dia dah round.

Aziela said...

Seronoknya...seronoknya...seronoknyaaaa.....

faraherda.razalan said...

Dah selamat ko cuti2 kt sana. Ok. Sila share total damage cuti-cuti europe...

Sweetie said...

Nak joint berangan....

:: Cik Viva :: said...

GUD BYE PARISS....

sarah said...

irfa..takada ka ole2 kat kami??

Nastyna said...

dari berangan menjadi kenyataan. u memang ada jer jodoh ngan nuruldepp kan. hehehe sweet.

Fai CeritaCinta said...

best kan paris..? antara salah satu tempat impian fai nak pergi dengan hubby...