Monday, October 20, 2014

Paris Short Trip 2014: Pertemuan Kali ke 2 dan Bye Bye Paris, Tak Datang Lagi Kot

okey, sampai masa untuk pulang
jom nyanyi
'pulang mari lah pulang, marilah pulang bersama-sama'
lagu sapa tu?

awal tak awal, lebih kurang 7.30 pagi check out dari apartment
kerani kaunter pun lom datang keje
tinggal je kunci kat receptions
# masa berjalan kaki meninggalkan apartment ada sikit rasa sedih
wpun baru 2 mlm kat situ, kami dah mula sukakan suasana kawasan perumahan tu
sunyi dan tenang je 

sampai airport terus cari kaunter check in untuk penerbangan Mas
dan tak disangka, pertemuan kali ke 2 dengan NurulWahabDepp
ingat lagi pertemuan pertama kami dulu?
Boleh KLIK SINI untuk baca 

Nurul bersama suami dan anaknya
diorang balik bercuti ke kampung halaman Mr Depp     



bergambar sekeping dua sebagai bukti pertemuan
sama penerbangan pulang ke Malaysia dengan kami
kami seat depan, diorang kat belakang sikit
dalam flight tak jumpa, aku sibuk melayan mata, hehe  





bye bye Paris, jumpa lagi
macam tak jumpa lagi kot
takkan nak datang banyak kali tempat sama, rugi kan?
baik kita berangan dari sekarang sambil pusing2 glob peta dunia
pilih2 mana negara untuk dilawati
#berangan itu free

sekian kisah kami
(^_^)


14 comments:

  1. Seronoklah kalau anganan menjadi kenyataan..

    ReplyDelete
  2. ada peluang round the world kan irfa...

    ReplyDelete
  3. seronoknya .. lepas ni kemana agaknya yer...

    ReplyDelete
  4. bestnyeeee irfa jalan2 parihhh. nak kena start dr awal ni (heheh kros baru nak BW ni, sorry)

    ReplyDelete
  5. dua tiga kali dah keParis kamu kan..sekarang dah pasang angan2 ke tempat lain pula....akk punya angan2 Paris sejak berkurun lama berangan....sampai la ni masih jd angan2 tah tahun bila boleh jd kenyataan..

    ReplyDelete
  6. still love if dapat pegi 2 or 3 kali pun hehe...

    ReplyDelete
  7. Teringin juga pergi sebab masa kak zai ke UK tak berkesempatan nak terus ke Paris.

    Sepupu kak zai kerja dengan MAS seluruh dunia dia dah round.

    ReplyDelete
  8. Seronoknya...seronoknya...seronoknyaaaa.....

    ReplyDelete
  9. Dah selamat ko cuti2 kt sana. Ok. Sila share total damage cuti-cuti europe...

    ReplyDelete
  10. irfa..takada ka ole2 kat kami??

    ReplyDelete
  11. dari berangan menjadi kenyataan. u memang ada jer jodoh ngan nuruldepp kan. hehehe sweet.

    ReplyDelete
  12. best kan paris..? antara salah satu tempat impian fai nak pergi dengan hubby...

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)