Skip to main content

AidilAdha Kami, Macam Ada Tapi Takde

Salam AidilAdha untuk semua
belum terlewat kan?

Emmm, baca blog kengkawan pasal raya.
Pasal sembelih lembu bla bla bla.
Tapi aku nak citer pasal apa?
Sebab kami tak raya dan hampir lupa pasal raya

nak citer jugak pasal raya kami yang ada tapi tiada tu
tapi kabel untuk share gambar tertinggal
meh sekeping kasi panas line
hahaha


SAMBUNG KENDIAN

Comments

sweetie said…
Ni nak buat GA jugak ke ni?
safurara said…
rara xde cite raya haji pon.hehehe
Ann Ishak said…
takpe, asalkan ada kisah raya kan :)
Aziela said…
Mak oiii....pi melancong kaaa?
Nastyna said…
cepat citer!!! Jijah hari2 ajak ke paris.
Nieda Ramly said…
raya kat obersea ka?
Nizam.Ariff said…
Oooo....beraya di perantauankah?
paridah said…
selamat raya haji irfa..n famili maaf zhr btn....
Unknown said…
Seronoknyaaaa...
Kamsiah yusoff said…
raya haji ni biasa2 ja...tambah2 kalau ada ahli keluarga menunaikan haji..langsung takde mood nak raya.
:: CIKVIVA :: said…
salam raya atas tren...hihihi
kakrose said…
raya haji ky biasa2 jer..
mamabeauty said…
alhamdulillah masih berpeluang menyambutnya kan walau dimana jua
me_blueberries said…
cepat cepat sis...nak baca kisah cuti2 raya u and kak nurul :P -murni-
SalbiahM said…
raya di perantauan rupanya :)

Popular posts from this blog

Cara Mudah Kilatkan Perhiasan Perak (Silver) Yang Kusam

eh! tajuk macam skema sangat kan? SALAM JUMAAT untuk semua okey, ni pun citer minggu lepas korang nampak tak? betapa malasnya aku nak apdet blog sejak lepas raya banyak citer nak kongsi, tapi malas nak mengarang, huhu minggu pertama masuk keje lepas raya tu ada jualan murah macam2 barang ada sapa kenal aku mesti tahu yang aku takkan beli benda mahal lagi murah, lagi bagus tak cantik pun jadi cantik disebabkan harganya murah hahaha semua pakat berebut beli antara barang yang menarik hati aku ialah silver bracelet ni tapi barang lama, dah kusam dan tak berkilat kengkawan yang beli kata 'ko beli je, murah sangat nih. nanti beli cecair pencuci silver, kilatlah ni' so aku beli lah 5 set nape tamak sangat ni? sebenarnya aku ada agenda tersembunyi tungguuuuu yang ni antara yang masih berkilat sikit ada 1 set tu takde sapa nak ambik ko tolak kat aku, aku tolak kat ko last2 aku je lah yang ambik   aku ambik sebab nak

Letak Ubat Ulser DiBibir Batal Puasa Tak?

bulan posa ni kan,aku kurang minum air..yelah,dapat minum lepas berbuka je,mana boleh minum waktu siang hari.itupun paksa diri abiskan minum atleast 1 liter sebelum tido.sahur minum lagi.betul ke tidak cara ni aku pun tak pasti..dahlah aku ni selalu kena ulser kat bibir.tu hari yang naik 3 biji dalam mulut tu seminggu lebih jugak baru baik.siksa wooo.. ni pun ada tanda2 nak kena lagi.dia punya penyebab senang je..tengah2 sedap makan,tetiba tergigit bibir..permulaan kat situ la.esoknya dah tumbuh.huhu.bukan aku tak hati-hati tapi kalau nak kena tu tetap jugak kena. so ni aku google masa kena ulser kat bibir tu.lupa nak publish.nak delete sayang la pulak.boleh jadi rujukan masa akan datang. entahlah..aku tak makan @ minum masa tu cuma letak ubat tu je..kalau batal jugak aku ganti la nanti.what 2 do. sumber dari sini Soalan: Batal atau tidak puasa - sapu ubat pada bibir kerana ulcer Assalamualaikum Saya sakit ulcer di tepi bibir dan saya telah letak ubat ditepi bibir saya. Adaka

Jujur Aku Dayus

Lunch tadi korang pegi mana?aku tak kemana pun..makan kat meja je sambil layan blog kengkawan.Aku baca blog Ayunasia (suka baca blog dia sebab bagi aku dia seorang yang bijak dan aku suka dengan tulisannya yang kelakar..tapi blog dia tulis panjang2 so kena cari masa yang betul2 lapang baru boleh baca..kebetulan lunch break hari ni lama,bolehla layan)  kadang2 aku baca blog dia pastu aku tersengih sorang2.Dan kerana terpengaruh dengan entri dia hari ni aku pun layan telemovie Jujur Aku Dayus kat You Tube..emm rasanya aku tak pernah tengok cite ni.oh lupa bagitau..tuan punya blog ni memang peminat 'kipas susah mati' Beto.eh aku pun sama..peminat Beto dalam diam2.yang pasti Beto memang berbakat walaupun bukan kategori hensem dengan badan ketak-ketak.tapi muka dia manis macam gula ..hehe Okey..baru abis menonton telemovie Jujur Aku Dayus kat You Tube.Lakonan Beto Kusyairy,Nora Danish,Irma Hasmie,Zul Ariffin,Rozie Rashid. sinopsis dari sini Sinopsis: Jujur Aku Dayus m