Friday, October 24, 2014

Terima Kasih Daun Keladi, Kalau Sudi Order Lagi

Hai korang

lunch kat mana hari ni?
emm, banyak benda nak buat lunch nanti
antaranya ialah pos barang
* alhamdulillah, boleh kata sejak dua menjak ni order tak putus2
dan setiap hari kena pos, sib baik post office bangunan sebelah je*

antara yang paling dapat permintaan ialah Nasi Arab Al Bayt dan Inner Magic
dan terbaru Reevo Malt Coklat (yang ni belum share kat KEDAI ONLINE)
# dulu2 asal cuma suka2, tapi sekarang dah jadi side income
Alhamdulillah

ni 'baby baru' dalam bisnes jualan aku
nak tahu boleh wsap no di atas

kalau nak baca testimoni ikhlas Nasi Arab Al Bayt boleh klik

Customer Asyifa
Customer SariYusa
Customer RumahKuning
Customer KakZakie

jemput kesana kalau nak baca kisah mereka
*antara yang membeli dengan aku, ada yang lain membeli tapi takde blog
silent reader katanya
TQ sebab support bisnes kecik i, sayang u oll*

okey, jom jamu mata masak-masak umah mil last week

aku masak nasi + sos harrah dan salad
dan mil tambah dengan dalca terung dan papedom

okey, selamat berhujung minggu

(^_^)


6 comments:

  1. alhamdulillah with the rezeki.. kecil-kecilan pun still kita berusaha utk lebihkan pendapatan kita kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. MamaBeauty..
      betul tu, kerana minat kita buat dengan senang hati
      dr suka2, kini jadi pendapatan sampingan

      Delete
  2. SALAM MAAL HIJRAH...SELAMAT BERHUJUNG MINGGU IRFA MOGA BISNIS TAMBH MAJU...

    ReplyDelete
  3. Bila la nak merasa nasi arab ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. RAI...
      tu le pasal
      dah lah payah nak jumpa
      bila ko dtg, aku pulak xde kat umah

      Delete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)