Tuesday, September 11, 2012

Second Muka Buku Kena Locked

morning semua ;)

fuh lega...................berjaya juga akhirnya.percubaan dari last week tapi baru pagi ni membuahkan hasil.

apa cer?

pstttttttttttt ini rahsia (rahsia la sangat)..aku ada 2 akaun Fb.

1-utk kawan blog yang terpilih saja

2-untuk family,kawan sekolah,kawan opis dan yang sewaktu dengannya

walaupun ada 2 akaun tapi jarang buka dan jarang apdet status.memula dulu je,makan itu ini nak post kat wall fb.sekarang tak lagi sebab aku post kat blog..hahahaha

tapi............................

aiyokkkkkkkkkkkkkk sapa buat?



last week cuba bukak akaun fb yang untuk kawan blog,kuar message 'your account is temporarily locked' dan satu lagi message katanya 'percubaan nak buka akaun tu di Shah Alam'.pelik kan?

sib baik cuba pagi ni...tekan dan klik situ sini,berjaya jugak bukak balik akaun tu.ingat dah berkubur tanpa nisan.

okey.............jom bekfes

8 comments:

kakcik said...

Kakcik sangatlah malas nak bermukabuku! ;-)

Lady Windsor said...

aikk ada percubaan nak buka di shah alam? kena skodeng ke akaun tu?

Norhaizan said...

Ingatan kpd teman2 yg ada fb..dah log in jgn malas nak log out..bahaya kalau dibiarkan fb sentiasa di log in..takut kena hack..letak gambo 18sx..kita yg termalu nanti.

Rai Ourkizuna said...

aku dok shah alam..tapi aku tak cuba bukak tau...huhuhu..

zino said...

satu akaun pun cukup lepas tu buat group kalau perlu..

Asmara said...

aiseh ada secret admire kot! hehe.. sibuk je kan org yg sibuk nak tahu hal org lain.

m.u.l.a.n said...

baru deactivate fb semalam... tetiba rasa malas p nak ber-fb.. ada sebiji akaun fb pon malas hehe..

SHAHZEE said...

rajinnya buat 2 akaun..sy yg 1 pun malas nk update setakat komen bodo2 boleh la hehehe