Wednesday, April 23, 2014

WW - Doa Seorang Ibu, Bersyukurlah Jika Masih Punya Ibu

Salam Barakah buat teman2 blogger

# hari ni pepagi lagi call ma di kampung
pohon restu dari seorang Ibu



#terasa ada rama2 terbang dalam perut

Go Irfa Go
U can do it
wish me luck my dear fren

(^_^)




23 comments:

  1. Replies
    1. HAI AIN DIYANA..
      untuk mama dapat anak macam ain
      yang sayang sangat kat mama dia, hihi

      Delete
  2. Good Luck Irfa...mana tahu rezeki dpt jawatan baru...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. YUS,
      saja meramaikan majlis kak Yus
      hihi

      Delete
  3. dah settle ke..? cecite sikit.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. RAI..
      esok la cite
      kang citer sekarang, esok takde bahan nak citer, hahaha

      Delete
  4. assalam,

    good luck ye!

    doa seorang ibu tu amatlah baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ATI MASRIF..
      alhamdulillah, masih ada ibu ;)

      Delete
  5. ibu .. ibu.. engkaulah ratu hatiku...
    selamat berjaya dari akak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHO ZILA..
      lagu tu adalah lagu femes utk kaum ibu selain lagu Oh Ibu dari Mamat Exist
      hihi

      Delete
  6. Selamat berjaya Irfa akak Rabu depan ada interview. Phewww...sambil lap peluh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak JunAina..
      saya dah lepas, akak pula selamat ber dak dik duk ye ;)

      Delete
  7. Moga ibu kita semua sihat selalu hendakNYA..
    dan moga urusan irfa dipermudahkanNYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AIZAMIA..
      insha Allah, doa untuk ibu setiap kali lepas solat

      Delete
  8. ifa, selamat pegi dan kembali ke tanah air...amiiiinnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. YONG,
      mana ada terbang, masiih jejak ke bumi lagi ni
      ini citer gi intebiu tadi je
      citer panjang esok lah ye, hahaha

      Delete
  9. Pagi tadi mak ada pesan belikan barang. Saya cakap, ok. Pastu mak cakap, Mak ni kirim pakai air liur aje ye Ta. Then saya cakap, tak pe la mak, mak kirim kan je doa untuk saya. Doa saya selamat naik kenderaan, doa saya jumpa jodoh yang baik.

    Hehe.

    ReplyDelete
  10. good luck irfa doa ibu ini utkmu...

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)