Wednesday, April 23, 2014

WW - Doa Seorang Ibu, Bersyukurlah Jika Masih Punya Ibu

Salam Barakah buat teman2 blogger

# hari ni pepagi lagi call ma di kampung
pohon restu dari seorang Ibu



#terasa ada rama2 terbang dalam perut

Go Irfa Go
U can do it
wish me luck my dear fren

(^_^)




23 comments:

ain diyana said...

syg sgt kat mama saya...

~ yus ~ said...

Good Luck Irfa...mana tahu rezeki dpt jawatan baru...:)

Rai Ourkizuna said...

dah settle ke..? cecite sikit.. hehe

:: idzwa :: said...

good luck!

Nieda ramly said...

Good luck irfa ...

Ati Masrif said...

assalam,

good luck ye!

doa seorang ibu tu amatlah baik :)

Cho Zila said...

ibu .. ibu.. engkaulah ratu hatiku...
selamat berjaya dari akak...

JunAina said...

Selamat berjaya Irfa akak Rabu depan ada interview. Phewww...sambil lap peluh.

aizamia3 said...

Moga ibu kita semua sihat selalu hendakNYA..
dan moga urusan irfa dipermudahkanNYA.

Aisyah said...

ifa, selamat pegi dan kembali ke tanah air...amiiiinnn

Irfa said...

YONG,
mana ada terbang, masiih jejak ke bumi lagi ni
ini citer gi intebiu tadi je
citer panjang esok lah ye, hahaha

Irfa said...

HAI AIN DIYANA..
untuk mama dapat anak macam ain
yang sayang sangat kat mama dia, hihi

t.a.t.a said...

Pagi tadi mak ada pesan belikan barang. Saya cakap, ok. Pastu mak cakap, Mak ni kirim pakai air liur aje ye Ta. Then saya cakap, tak pe la mak, mak kirim kan je doa untuk saya. Doa saya selamat naik kenderaan, doa saya jumpa jodoh yang baik.

Hehe.

Irfa said...

YUS,
saja meramaikan majlis kak Yus
hihi

Irfa said...

RAI..
esok la cite
kang citer sekarang, esok takde bahan nak citer, hahaha

Irfa said...

IDZWA..
tq, dah setel pun ;)

Irfa said...

KAK NIEDA..
tq ;)

Irfa said...

ATI MASRIF..
alhamdulillah, masih ada ibu ;)

Irfa said...

CHO ZILA..
lagu tu adalah lagu femes utk kaum ibu selain lagu Oh Ibu dari Mamat Exist
hihi

Irfa said...

Kak JunAina..
saya dah lepas, akak pula selamat ber dak dik duk ye ;)

Irfa said...

AIZAMIA..
insha Allah, doa untuk ibu setiap kali lepas solat

paridah said...

good luck irfa doa ibu ini utkmu...

kakchik@ella said...

Good luck irfa