Thursday, August 14, 2014

Kedai Dah Buka, Jemput Masuk

yuhuuuuuuuuuuu
ni apdet seringkas mungkin
kedai HajarCloset dah bukak
jemput cuci mata apa yang berkenan

Nasi Arab Al Bayt dah pun re stock
Semua 4 jenis rempah ada
* mandy kambing
* mandy ayam
* kabsah ayam
* maqluba ayam

Dalam kotak disediakan beras dan rempah
rempah cukup untuk masak nasi dan perap ayam/kambing 

RM15/sekotak
poslaju 1 kotak RM6
2 kotak rm10

Sabtu Ahad ni kalau ada tamu nak datang beraya , sempat lagi order
Pengeposan setiap hari kecuali Sabtu Ahad ye
*make sure payment sebelum jam 1 pm, pos hari yang sama*






Halfmoon Chiffon Plain ni nak clear stock
Harga sangat berbaloi + free gift lagi
mana nak dapat kat tempat lain 


Taknak citer banyak, berminat whatapps laju2 ye
016-6116459

daaaaaaa

8 comments:

  1. Tahniah Irfa .. dah buka kedai sekarang ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. CH Nur Hayati..
      kedai alam maya je, bukan kedai sewa lot ;)
      btw thank you

      Delete
  2. semoga bertambah maju.. bila tah nak gi raya rumah ko.. aku nak gak barang sekotak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. RAI..
      roger lah , macam tak biasa ;)

      Delete
  3. ini manyak bagus ni, nnt I rekemen kat my adik2 ipar yer kot2 depa nak belajar ke dapur. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MUMMY JJ..
      pek nasi arab ni senang giler nak masaknya
      orang tak penah masuk dapur pun boleh buat
      kalau ikut semua step yang disediakan di belakang kotak tu tanpa menderhaka ;)

      Delete
  4. Nasi arab tu yg dah siap berasnya ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. DEAR ASYIFA..
      ye, dalam kotak dah disediakan beras dan rempah
      cuma perlu tambah samada kambing@ayam sahaja

      Delete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)