Thursday, August 14, 2014

Kedai Dah Buka, Jemput Masuk

yuhuuuuuuuuuuu
ni apdet seringkas mungkin
kedai HajarCloset dah bukak
jemput cuci mata apa yang berkenan

Nasi Arab Al Bayt dah pun re stock
Semua 4 jenis rempah ada
* mandy kambing
* mandy ayam
* kabsah ayam
* maqluba ayam

Dalam kotak disediakan beras dan rempah
rempah cukup untuk masak nasi dan perap ayam/kambing 

RM15/sekotak
poslaju 1 kotak RM6
2 kotak rm10

Sabtu Ahad ni kalau ada tamu nak datang beraya , sempat lagi order
Pengeposan setiap hari kecuali Sabtu Ahad ye
*make sure payment sebelum jam 1 pm, pos hari yang sama*






Halfmoon Chiffon Plain ni nak clear stock
Harga sangat berbaloi + free gift lagi
mana nak dapat kat tempat lain 


Taknak citer banyak, berminat whatapps laju2 ye
016-6116459

daaaaaaa

8 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah Irfa .. dah buka kedai sekarang ye :)

Rai Ourkizuna said...

semoga bertambah maju.. bila tah nak gi raya rumah ko.. aku nak gak barang sekotak..

Nastyna said...

ini manyak bagus ni, nnt I rekemen kat my adik2 ipar yer kot2 depa nak belajar ke dapur. hehehe

asyifa mustaffa said...

Nasi arab tu yg dah siap berasnya ke?

Irfa said...

DEAR ASYIFA..
ye, dalam kotak dah disediakan beras dan rempah
cuma perlu tambah samada kambing@ayam sahaja

Irfa said...

MUMMY JJ..
pek nasi arab ni senang giler nak masaknya
orang tak penah masuk dapur pun boleh buat
kalau ikut semua step yang disediakan di belakang kotak tu tanpa menderhaka ;)

Irfa said...

RAI..
roger lah , macam tak biasa ;)

Irfa said...

CH Nur Hayati..
kedai alam maya je, bukan kedai sewa lot ;)
btw thank you