Skip to main content

Raya Kami

Salam Syawal ke 8..
Hari pertama kembali ke meja opis selepas seminggu bercutian
(+ sabtu ahad, genap 9 hari bercuti)

Amacam raya korang?

a-Happy?
b-Not Happy?
c-Okey la?
d-semua di atas

Alhamdulillah, Syawal kami anak beranak berjalan lancar
*walaupun setiap saat tak lupa untuk family kami dalam tragedi exMH370 & exMH17*

tahun ni kami beraya di kampung aku, Klate
eh! bukan tiap2 tahun raya kampung aku ke? huhu

Raya kami
# tak cukup korum ( 2 menantu takde)

nantilah free kita citer pasal raya ye
daaaaaaa


Comments

Kakcik Seroja said…
Salam Syawal Irfa.

Raya kakcik - ok je... :)
Salam lembaran Irfa..

Alhamdulillah, raya akak ok je :)
izawani said…
Ramai jugak la anak beranak !
SalbiahM said…
salam syawal kak..dah dapat hadiah GA. thanks tau
Kakzakie Purvit said…
Mata kakak cepat aje tangkap dua baby yg cute:)
Selamat Hari Raya & maaf zahir batin dari kakak.
Anonymous said…
Selamat Hari Raya ye Yuols!!!
Dr K said…
saya happy!
salam aidilfitri :)
LYAfrina said…
salam aidilfitri
maaf zahir n batin
Jari Manis said…
Raya JM tahun ni biasa2 je...oklah tak ada yg best huhuhu...salam lembaran ye
Siti Munirah said…
selamat hari rayaaaaaaa!!
Rumah Kuning said…
Buka posa yang last tu paling syok. kan???

Popular posts from this blog

Cara Mudah Kilatkan Perhiasan Perak (Silver) Yang Kusam

eh! tajuk macam skema sangat kan? SALAM JUMAAT untuk semua okey, ni pun citer minggu lepas korang nampak tak? betapa malasnya aku nak apdet blog sejak lepas raya banyak citer nak kongsi, tapi malas nak mengarang, huhu minggu pertama masuk keje lepas raya tu ada jualan murah macam2 barang ada sapa kenal aku mesti tahu yang aku takkan beli benda mahal lagi murah, lagi bagus tak cantik pun jadi cantik disebabkan harganya murah hahaha semua pakat berebut beli antara barang yang menarik hati aku ialah silver bracelet ni tapi barang lama, dah kusam dan tak berkilat kengkawan yang beli kata 'ko beli je, murah sangat nih. nanti beli cecair pencuci silver, kilatlah ni' so aku beli lah 5 set nape tamak sangat ni? sebenarnya aku ada agenda tersembunyi tungguuuuu yang ni antara yang masih berkilat sikit ada 1 set tu takde sapa nak ambik ko tolak kat aku, aku tolak kat ko last2 aku je lah yang ambik   aku ambik sebab nak

Letak Ubat Ulser DiBibir Batal Puasa Tak?

bulan posa ni kan,aku kurang minum air..yelah,dapat minum lepas berbuka je,mana boleh minum waktu siang hari.itupun paksa diri abiskan minum atleast 1 liter sebelum tido.sahur minum lagi.betul ke tidak cara ni aku pun tak pasti..dahlah aku ni selalu kena ulser kat bibir.tu hari yang naik 3 biji dalam mulut tu seminggu lebih jugak baru baik.siksa wooo.. ni pun ada tanda2 nak kena lagi.dia punya penyebab senang je..tengah2 sedap makan,tetiba tergigit bibir..permulaan kat situ la.esoknya dah tumbuh.huhu.bukan aku tak hati-hati tapi kalau nak kena tu tetap jugak kena. so ni aku google masa kena ulser kat bibir tu.lupa nak publish.nak delete sayang la pulak.boleh jadi rujukan masa akan datang. entahlah..aku tak makan @ minum masa tu cuma letak ubat tu je..kalau batal jugak aku ganti la nanti.what 2 do. sumber dari sini Soalan: Batal atau tidak puasa - sapu ubat pada bibir kerana ulcer Assalamualaikum Saya sakit ulcer di tepi bibir dan saya telah letak ubat ditepi bibir saya. Adaka

Bila Depan Rumah Jadi Port Kucing Berak

Hai Blog Lama tak singgah, syukur masih ingat password, haha Okey, ini post kat FB tadi, saja post kat Blog pulak, rindu nak update blog Ini kisah taik kucing, haha yang putih2 bertaburan tu sabun serbuk ye, bukan salji, haha semai balik bayam brazil ni,yang semai semalam terpaksa buang, geli pulak aku bila terbayang taik nya, oh aku letak sudu plastik sebagai usaha mengelak dia berak lagi kat situ Emmmm Dah lama aku tak bercerita tentang masalah negara yang aku alami, iaitu masalah depan rumah yg di jadikan toilet oleh kucing2 terbiar di taman ni. Tiap pagi sebelum keluarkan kereta, tahap wajib kena ceduk buang taik dulu Tak bercerita bukan sebab dia dah insaf tak berak situ, tapi sebab aku malas nak peningkan kepala. Dia berak, aku ceduk buang. Aku ceduk buang, dia berak lagi. Begitu lah kesah sampai abang Jamil mampus, hehe Beberapa hari lepas aku ada terbaca pasal tips TuanKHM, dia tabur sabun basuh jenis serbuk di tempat kucing berak. So aku pu