Wednesday, September 18, 2013

Didik Anak Mengikut Umur


artikel ni dapat dari FB
apdet lelaju sebab ada orang dah tanya nape x apdet blog, huhu
aku sebenarnya kering idea sekarang ni


aku punya baru tahap pertama dan tahap ke2
(^_^')


  

14 comments:

Kakzakie said...

Kakak sekarang punya dua anak tahap dua dan seorg tahap tiga...

Asyifa Mustaffa said...

insyallah...akan diguna pakai...

happyichigo♥ said...

Gd morning kak..thank u for sharing ;)

Aisy Nasiha said...

tahap 1.....tapi ada masanya payah nak ikut tu, asyik nak naik marah je rasanay bila ank buat hal....

Irfa said...

KAK ZAKIE..
dah sampai tahap 3, tahniah ye kak
tapi kan kadang2 bila mood celaru tak sedar layan anak tak setaraf dengan usianya,huhu

Irfa said...

ASYIFA..
dalam islam pun ada cerita bab ni kan?
indahnya ISLAM

Irfa said...

HAI DIRA......
sama2
malu la sebab ent3 kopi pasta

Irfa said...

AISY NASIHA..
sama la kita
letak artikel ni sebagai peringatan untuk diri sendiri juga

paridah said...

artikel yg baik patut disebarluaskan...kak suka juga kopipes ni...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

tq share...saya pun ditahap pertama dan kedua...

MOKCIK AZWA said...

Akak punya pun dah sampai tahap 3..dua di tahap 2 dan dua lagi tahap 1..mudah2an Allah sentiasa melindungi dan mempermudahkan urusan kita..insyaAllah..

:: Mrs.Eady :: said...

TQ :)

Rai Ourkizuna said...

aku baru tahap pertama.. banyak tahap lagi ni..hehehe..

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/