Wednesday, September 18, 2013

Didik Anak Mengikut Umur


artikel ni dapat dari FB
apdet lelaju sebab ada orang dah tanya nape x apdet blog, huhu
aku sebenarnya kering idea sekarang ni


aku punya baru tahap pertama dan tahap ke2
(^_^')


  

14 comments:

  1. Kakak sekarang punya dua anak tahap dua dan seorg tahap tiga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK ZAKIE..
      dah sampai tahap 3, tahniah ye kak
      tapi kan kadang2 bila mood celaru tak sedar layan anak tak setaraf dengan usianya,huhu

      Delete
  2. Replies
    1. ASYIFA..
      dalam islam pun ada cerita bab ni kan?
      indahnya ISLAM

      Delete
  3. Gd morning kak..thank u for sharing ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAI DIRA......
      sama2
      malu la sebab ent3 kopi pasta

      Delete
  4. tahap 1.....tapi ada masanya payah nak ikut tu, asyik nak naik marah je rasanay bila ank buat hal....

    ReplyDelete
    Replies
    1. AISY NASIHA..
      sama la kita
      letak artikel ni sebagai peringatan untuk diri sendiri juga

      Delete
  5. artikel yg baik patut disebarluaskan...kak suka juga kopipes ni...

    ReplyDelete
  6. tq share...saya pun ditahap pertama dan kedua...

    ReplyDelete
  7. Akak punya pun dah sampai tahap 3..dua di tahap 2 dan dua lagi tahap 1..mudah2an Allah sentiasa melindungi dan mempermudahkan urusan kita..insyaAllah..

    ReplyDelete
  8. aku baru tahap pertama.. banyak tahap lagi ni..hehehe..

    ReplyDelete
  9. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)