Skip to main content

MATTA Fair 2013


sapa yang suka cuti-cuti tu 
jom gi MATTA Fair kat PWTC
mulai hari ni 6 Sept - 8 Sept 2013
10 pagi - 9 malam

sebenarnya aku pun tak penah pegi
tapi orang yang penah pegi kata berbaloi pegi waktu promo ni

untuk lebih info sila klik
website MATTA Fair

# entri sepintas lalu sebab kengkawan sebelah ni sunyi
diorang kena jaga booth kat MattaFair katanya

selamat berhujung minggu

(*_*)


Comments

Kakcik Seroja said…
Kakcik tak pernah pergi ke MATTA fair ni...

katanya ada diskaun besar2an untuk pelancongan ya? :)
:: CIKVIVA :: said…
nak iklan carik cabin crew boleh?? hahah
Irfa said…
KAKCIK..
kata org gitulah,tpt tu mmg sesuai bagi yang suka bercuti
tiket kapal terbang, hotel dan pakej pelancongan di bawah satu bumbung
konsepnya ;)
Irfa said…
CV..
iklan cabin crew ada kat
THE STAR -esok dan Mingguan Malaysia lusa (ahad)
Unknown said…
tula nak pegi, dulu mmg dapat murah sgt compare pegi direct ke hotel :) recommended!!
eija_sweetmama said…
sama lah x pergi ke matta fair tp mmg ramai kawan yg ckp berbaloi kalau beli pakej dr matta fair.., x pernah pergi sbb w/pun suka berjalan asben malas nak bersesak ke sana
Aisy Nasiha said…
Nak pergi jugalah....mana tahu kot ada pakej menarik yg sesuai...
lupekanje said…
Tak apa la. Accik mattafair kat rumah je lah...heheh.
sweetie said…
Irfa saya nak gi esok! nak carik tiket murah ke UK.
Unknown said…
ala.. ko tak payah nak ke matta fair.. tiket ko dapat lagi murah kot.. hehe..

aku tak penah pegi matta fair.. takut terbeliak biji mata tapi telan air liur je sbb tak mampu.. huhuhu
Irfa said…
ANNE..
tu dia..
testimoni nih,hihi
Irfa said…
SWEETMAMA..
bagi orang yang suka merancang perjalanan bagus gi MATTA Fair ni
diorang boleh survey dan pilih mana tarik yg offer harga murah
bagi saya yg jenis ada $$ baru fikir ni,payah sikit ;)
Irfa said…
AISY NASIHA..
pegi jangan tak pegi,nnti share apa yang best kat sana ;)
Irfa said…
ACCIK..
gi funfair jelah,seronok jugak tu tapi accik tak de budak kecik pulak ye
Irfa said…
SIS SWEETIE...
ha,bagus tu.
boleh gi UK lepaskan rindu pada si abang ;)
Irfa said…
RAI..
psttttttttt jangan citer kat orang

ala ko ni
bagi lah aku peluang promo sikit ;)
Unknown said…
Hi..saya blogwalking kat sini...Jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com...TQ for your support.
Nieda Ramly said…
irfa , angan2 dalam hati nak terbang bercuti setiap kali ada cuti heheheh
beli tiket star cruises kak..
HeNRieTTa JoSe said…
hr nie kerja...huhuhu...
m.u.l.a.n said…
mmg berbaloi tapi kalo cuti hubby tak lepas time booking, maka melepas lah tiket2 yg ter-book itu... sbb dah terkena beberapa kali, maka kisahnya pejam mata lah namun terpaksa lah berhemah menabung & berjimat.. tapi kan, kalo time 2-3 minggu nak pi, masih ada seat yg murah kalo flight tak penuh.. kena rajin bersengkang mata & main2... tu yg kami buat... alhamdulillah.. ada kawan ajar..
||aLeaSaRa|| said…
owh kak lea tak pernah pun pergi matta.tak reti nak plan waktu yang sesuai sebenarnya.bila kak lea free,husband pulak busy huhu.kalau nak jalan ke mana2 je.bila husband kata jom siap..terus berangkat he3...


p/s-->sis irfa,semalam kak lea dah pergi rumah mak datang kebun sekali,nak tengok cili.semua dah habis petik kawan ayah tolong jualkan.kena tunggulah pokok tu berbuah lagi..lambat tu he3..sori tau :)

Popular posts from this blog

Cara Mudah Kilatkan Perhiasan Perak (Silver) Yang Kusam

eh! tajuk macam skema sangat kan? SALAM JUMAAT untuk semua okey, ni pun citer minggu lepas korang nampak tak? betapa malasnya aku nak apdet blog sejak lepas raya banyak citer nak kongsi, tapi malas nak mengarang, huhu minggu pertama masuk keje lepas raya tu ada jualan murah macam2 barang ada sapa kenal aku mesti tahu yang aku takkan beli benda mahal lagi murah, lagi bagus tak cantik pun jadi cantik disebabkan harganya murah hahaha semua pakat berebut beli antara barang yang menarik hati aku ialah silver bracelet ni tapi barang lama, dah kusam dan tak berkilat kengkawan yang beli kata 'ko beli je, murah sangat nih. nanti beli cecair pencuci silver, kilatlah ni' so aku beli lah 5 set nape tamak sangat ni? sebenarnya aku ada agenda tersembunyi tungguuuuu yang ni antara yang masih berkilat sikit ada 1 set tu takde sapa nak ambik ko tolak kat aku, aku tolak kat ko last2 aku je lah yang ambik   aku ambik sebab nak

Bila Depan Rumah Jadi Port Kucing Berak

Hai Blog Lama tak singgah, syukur masih ingat password, haha Okey, ini post kat FB tadi, saja post kat Blog pulak, rindu nak update blog Ini kisah taik kucing, haha yang putih2 bertaburan tu sabun serbuk ye, bukan salji, haha semai balik bayam brazil ni,yang semai semalam terpaksa buang, geli pulak aku bila terbayang taik nya, oh aku letak sudu plastik sebagai usaha mengelak dia berak lagi kat situ Emmmm Dah lama aku tak bercerita tentang masalah negara yang aku alami, iaitu masalah depan rumah yg di jadikan toilet oleh kucing2 terbiar di taman ni. Tiap pagi sebelum keluarkan kereta, tahap wajib kena ceduk buang taik dulu Tak bercerita bukan sebab dia dah insaf tak berak situ, tapi sebab aku malas nak peningkan kepala. Dia berak, aku ceduk buang. Aku ceduk buang, dia berak lagi. Begitu lah kesah sampai abang Jamil mampus, hehe Beberapa hari lepas aku ada terbaca pasal tips TuanKHM, dia tabur sabun basuh jenis serbuk di tempat kucing berak. So aku pu

Letak Ubat Ulser DiBibir Batal Puasa Tak?

bulan posa ni kan,aku kurang minum air..yelah,dapat minum lepas berbuka je,mana boleh minum waktu siang hari.itupun paksa diri abiskan minum atleast 1 liter sebelum tido.sahur minum lagi.betul ke tidak cara ni aku pun tak pasti..dahlah aku ni selalu kena ulser kat bibir.tu hari yang naik 3 biji dalam mulut tu seminggu lebih jugak baru baik.siksa wooo.. ni pun ada tanda2 nak kena lagi.dia punya penyebab senang je..tengah2 sedap makan,tetiba tergigit bibir..permulaan kat situ la.esoknya dah tumbuh.huhu.bukan aku tak hati-hati tapi kalau nak kena tu tetap jugak kena. so ni aku google masa kena ulser kat bibir tu.lupa nak publish.nak delete sayang la pulak.boleh jadi rujukan masa akan datang. entahlah..aku tak makan @ minum masa tu cuma letak ubat tu je..kalau batal jugak aku ganti la nanti.what 2 do. sumber dari sini Soalan: Batal atau tidak puasa - sapu ubat pada bibir kerana ulcer Assalamualaikum Saya sakit ulcer di tepi bibir dan saya telah letak ubat ditepi bibir saya. Adaka