Monday, March 31, 2014

Sapu Sawang

Assalamualaikum..

penyapu mana penyapu?
nak sapu sawang nih, hihi


wah! tak sangka ada yang merindu
siap wsap tanya 
'kemana pegi, tak hapdet blog?'

hehe, aku ada je kat Malaysiaku tercinta ni
kata cuti sekolah, meh le kita sama2 cuti dengan anak2
sebenarnya tak plan nak cuti pun

kebetulan akak pengasuh demam denggi
kebetulan anak2 cuti sekolah
kebetulan dah lama tak balik kampung
tu yang sampai seminggu cuti
eh! seminggu ke?
total bercuti 9 hari lah campur 2x sabtu ahad
lemau je nak start keje today

okey, later sambung ye
daa


10 comments:

Rai Ourkizuna said...

seronok gila cuti kan..haha.. hoi..siap ada spider ni kat blog ko..hahaha

Acik Erna said...

hari ni adik ajaa kena pi rumah 'kak long' ye..ummi dah keje

Irfa said...

RAI..
mau tak seronok, boleh bangun pukul bape nak bangun ;)
hahaha,td masa pilih gambar sawang tu, igt nak pilih yg ada spider
takut ada yang meremang bulu roma bila bukak blog aku nnti
so ni yang terbaik utk menggambarkan sawang di blog aku

Jari Manis said...

dh cuti sekolah kan..perlu habiskan masa ngan anak2 ye dok

Irfa said...

KAK ERNA..
dh bisik2 malam td cakap umie kena work
dia siap pesan 'nanti umie work, nanti ambik kita'
amboih, takkan lupa kot

dia dh panggil 'maklong' sekarang ;)

t.a.t.a said...

Tunjuk spider ni pada CPL mahu nya dia lari tak cukup tanah karang.

Sweetie said...

Ni kira suratan atau kebetulan... ke... banyak na kebetulan.

kayyana said...

dah bersihkan sawang bolehlah updated blog dengan senang hati kan kan kan

sarah said...

ye la..mana kak pi..lama tak update blog.rindu ler...

Nastyna said...

tu la lamo sangat bercuti, sampai bersawam haaa.